ULTIMĂ ORĂ! O rețea de proxeneți, destructurată de o româncă de 19 ani care a reușit să FUGĂ. Ei sunt monștrii care le racolau, apoi le duceau în Italia și le BĂTEAU, ABUZAU și supuneau la chinuri groaznice pentru sume mari de bani

in ExtraNews de

O bandă de proxeneţi români şi italieni, care acționa în Italia, a fost destructurată cu ajutorul unei tinere de 19 ani. Indivizi au fost arestaţi în urma unei ample operaţiuni conduse de carabinieri.

Proxeneţii stabiliţi în oraşul italian Crotone racolau femei din Români prin metoda „lover boy”. Fetele erau abordate pe Facebook de unul dintre indivizi, iar după ce reuşeau să formeze un cuplu, acestea erau mintițe că vor duce o viață liniștită în Italia, acolo unde li se promitea și un loc de muncă stabil.

Visul frumos se spulbera când ajungeau în Peninsulă, acolo, tinerele erau agresate fizic şi abuzate sexual, private de libertate şi obligate să se prostiutueze.

Monstruozitatea a ieşit la iveală după ce o româncă în vârstă de 19 ani a reuşit să scape. Copila a fost ajutată de un client originar tot din România care a dus-o la poliţie.

Patru români şi trei italieni au fost arestaţi de către carabinieri. Un alt român este acum urmărit de autorităţi.

Bărbații sunt acuzaţi de exploatare sexuală, violenţă, vătămare corporală şi ameninţări.