Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ultima ora! FBI a ajuns la un rezutat final in cazul oaselor gasite. Vedictul in cazul Luizei Melencu

in ExtraNews de

FBI a ajuns la un rezutat fial in cazul oaselor gasite la liziera despre care s-a vehiculat ca ar fi ale Luizei Melencu.

Surse din ancheta FBI au declarat ca au venit reultatele analizelor oaselor de la liziera si s-a descoperit ca ADN-ul nu apartine Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca.

FBI a decis: Oasele de la liziera nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu cand a aflat vestea

In tot acest timp, mama Luizei era sigura ca oasele gasite nu sunt ale fiicei sale si ea inca are incredere in instinctul ei de mama, scrie wowbiz.ro

„M-a sunat si pe mine avocatul, am aflat ca oasele de la liziera nu sunt ale Luizei. Eram sigura ca asa este, sufletul meu de mama imi spune ca Luiza traieste“, a declarat Luiza Melencu, conform Adevarul.

Bunicul Luizei a oferit si el o declaratie in acest sens si spune ca asteapta raspunsuri de la procurorii de caz.

„Domnii procurori s-au facut din nou de ras, ne-au facut sa traim un calvar timp de 8 luni de zile, acum asteptam sa ni se spuna in sfarsit adevarul, unde este Luiza“, a spus Stelian Iordache.

Rezultatele comunicate in septembrie de specialistii din cadrul INML privind oasele gasite in liziera din padurea Caracal, despre care Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu, nu identificau un ADN. Expertii au constatat doar ca oasele sunt ale unei fete cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani. Din concluziile raportului de expertiza rezulta faptul ca, fragmentele osoase si fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimeaza varsta biologica la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Ultimile din

Mergi la SUS