Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

UDMR anunta cum va vota la motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu. Votul Uniunii ar putea decide SOARTA premierului!

in Politic de

Tensiunea creste in Parlament si la sediul Guvernului, pe masura ce ne apropiem de momentul votului de miercuri, asupra motiunii de cenzura depuse de PSD si ALDE impotriva lui Sorin Grindeanu.

Sunt negocieri dure, facute de ambele tabere, iar situatia se schimba de la o ora la alta.

UDMR, formatiune curtata atat de Dragnea cat si de Grindeanu, a decis ca parlamentarii sai nu vor fi in sala, miercuri, la motiunea de cenzura.

De asemenea, Traian Basescu a anuntat ca parlamentarii PMP nu vor participa la plenul reunit pentru votarea motiunii de cenzura. In schimb, cei din PNL vor fi prezenti in sala, dar Ludovic Orban le-a interzis sa voteze, amenintandu-i cu excluderea din partid, daca vor incalca aceasta decizie.

De altfel, Biroul Permanent al Senatului a decis astazi sa retraga de pe ordinea de zi legile negociate luni cu UDMR in schimbul sustinerii motiunii de cenzura.

In acest timp, in Parlament, senatorii si deputatii din opozitie au „facut circ” pe marginea acestui subiect: un deputat PNL a pus la telefon o melodie despre „Transilvania mareata”, iar cei de la PMP au legat banderole tricolore de usile cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

https://www.facebook.com/gabrielhorianasra/posts/461990744154970:0

Ultimile din

Mergi la SUS