Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Turcan: Tăriceanu și ALDE primesc ceea ce merită din partea PSD

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Călin Popescu Tăriceanu și ALDE primesc ceea ce merită din partea PSD, a spus, pe pagina sa de facebook, deputatul liberal Raluca Turcan, adăugând că Liviu Dragnea, şeful PSD, „după ce și-a făcut treaba cu ei, nici măcar nu se ostenește să-și arunce privirea”.

   Ea a mai spus despre Dragnea că schimbă cum vrea programul de guvernare și îi pune, pe Toriceanu şi pe ALDE, în fața faptului împlinit. „Le-a aruncat în brațe impozitul pe cifra de afaceri încât li s-a făcut țăndări blazonul de liberali vopsiți. Le golește, încet-încet, ministerele de agenții importante. Le rezervă un viitor politic palpitant: să joace table în Cișmigiu sau să dea muștele afară din impunătoarele birouri ministeriale„, a mai spus Turcan.

Degeaba se văicăresc unii de la ALDE prin declarații neasumate, date ”pe surse”. Așa pățesc cei care au trădat liberalismul pentru PSD. După ce PSD se vede cu sacii în căruță, îi trimite să vegeteze prin subsolurile guvernării. Pesediștii au iubit întotdeauna trădarea și i-au disprețuit pe trădători. Aviz oricăror amatori!„, a mai declarat deputatul PNL, concluzionând că ALDE „a reușit performanța de a-l trimite la tribună să susțină, prin discurs, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu exact pe omul care, cu doar două săptămâni mai devreme, declara: ”Ideea că PSD, susţinut şi de ALDE, doreşte schimbarea lui Grindeanu este o idioţenie.” E vorba de Varujan Vosganian. În fața unei asemenea imagini, Dragnea n-a putut decât să mustăcească în timp ce, probabil, pecetluia, rece și calculat, soarta politică a tovarășilor de drum de la ALDE„. (foto: pagina facebook Raluca Turcan)

Ultimile din

Mergi la SUS