Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Turcan cere demisia „în alb” a lui Grindeanu, ca să arate că „nu e păpuşa lui Dragnea”.

in ExtraNews/Politic de

   Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că, dacă premierul Sorin Grindeanu chiar nu susţine graţierea corupţilor, aşa cum afirmă, ar trebui să-şi scrie demisia în alb, iar dacă Senatul îi încalcă la vot solicitarea să-şi depună şi mandatul, demonstrând astfel că nu este „păpuşa lui Liviu Dragnea”, tramsnite pnl.ro.

   „Dacă dl. Grindeanu spune că nu susţine graţierea corupţilor, iar aceasta este poziţia asumată a Guvernului, îi cer să-şi angajeze mandatul de prim-ministru. Aşadar, să pună mâna pe un pix şi o hârtie şi să-şi prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea parlamentară care îl susţine va vota, în Senat, împotriva punctului său de vedere, să-şi depună mandatul!„, scrie Turcan.

Ea acuză liderii PSD de duplicitate şi tocmai de aceea vrea ca premierul Grindeanu, prin această formulă, să „dovedească caă nu este păpuşa lui Liviu Dragnea”.

Abordarea dnului Dragnea o ştim deja: el declarativ nu susţine graţierea propriei persoane, dar ce să vezi, e neputincios. Culmea! Graţierea e un miraj prea mare pentru colegii săi şi nu-i poate stăpâni să voteze împotriva angajamentelor liderului PSD. Cred că este evidentă acum pentru toţi ticăloşia acestor domni, chiar şi pentru cei care şi-au pus ceva speranţe în acest partid„, mai scrie Turcan.

Raluca Turcan ,ai susţine că liberalii sunt total împotriva impozitului progresiv, el fiind neaplicabil şi lipsit de predictibilitate. „PNL este total împotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil şi a introdus o incredibilă lipsă de predictibilitate în tot mediul economic„, a spus Turcan, care e de părere că în 2016 mediul de afaceri a fost „păcălit ca niciodată”.

Liderul PNL subliniază că la nivelul Guvernului sunt mai multe zone blocate complet, respectiv investiţiile publice, regimul redevenţelor şi Fondul Suveran. (foto: pnl.ro)

Ultimile din

Mergi la SUS