Tupeu uluitor al lui Gheorghe Dincă: „Ce frumos că îmi faceţi curăţenie în curte că oricum vreau să o vând. Am…” Anchetatorii au rămas șocați

in ExtraNews de

Anchetatorii au ramas cu gura cascata, ieri, dupa cele 10 ore in care au stat din nou de vorba cu Gheorghe Dinca. Acesta le-a aratat, inca o data, ca are un tupeu inimaginabil, dupa ce le-a spus ca cercetarea la casa lui este una in favoarea lui pentru ca in acest mod ii fac curatenie in curte si casa.

“. Dar cand i s-a spus de procuror ca o sa i de darame casa, s-a revoltat”, le-a spus Gheorghe Dinca achetatorilor, potrivit avocatul familiei Luizei Melencu.

Ieri, perchezitia efectuata la domiciliul lui Dinca Gheorghe a fost intrerupta, urmand sa fie reluata iin aceasta dimineata.

In cursul zilei de ieri a fost finalizata perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta inculpatului si a aparatorului din oficiu. Datele obtinute vor fi prelucrate analitic de catre specialisti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activitatilor de specialitate din cadrul DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul DCCO-IGPR.

“De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrala au procedat la audierea mai multor persoane si au efectuat activitati de urmarire penala care vor continua cu celeritate si in perioada urmatoare”, se arata intr-un comunicat al DIICOT.