TUPEU MAXIM ÎN APUSENI! La FURAT cu MINISTRUL Apelor și Pădurilor de mână

in ExtraNews de

Culmea hoției în Silvicultură. În timp ce ministrul Apelor și Pădurilor Ioan Deneș, se află în vizită în județul Alba discutând despre proiectul SUMAL și protejarea Pădurilor chiar în inima Munților Apuseni, camioane pline cu zeci de metri cubi, trec nestingherite pe drumurile naționale fără acte de provenienţă sau cu avizele expirate. Și asta pentru că la noi se poate.

Mafioții din silvicultură sunt preocupați de propria imagine și de jilțul călduț în loc să se implice cu adevărat de problemele legate de jaful pădurilor noastre.

Ministrul vine într-o vizită în care este asaltat de raportări false făcute tocmai de oamenii puși pe furat. De ce Direcția Silvică neagă orice implicare când tehnicienii Ocoalelor merg la locul JAFULUI și marchează cioatele rămase în urmă? Cum este posibil ca pe lângă ministrul Apelor și Pădurilor, pe lângă șeful Romsilva, pe lângă șeful Direcției Silvice Alba să treacă mașini burdușite de lemne furate și situația să fie totuși sub control. În tot acest timp cei care dirijează fenomenul, se aflau în preajma oficialilor. Pus în fața faptului împlinit cu documente și dovezi clare legate de tăieri ilegale, șeful ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu, ne-a răspuns de îndată.

” AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ, VOI CERE UN CONTROL DE ÎNDATĂ”

– dar nu ne-a întrebat unde se întâmplă dezastrul prezentat

Situația este scăpată de sub control și totuși nimeni nu recunoaște acest aspect. Rapoartele sunt bune, șefii de Ocoale au ajuns să ne amenințe să ne urmărească și să ne hărțuiască tocmai pentru că cerem aceste răspunsuri. Cum este posibil?