Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tudose a anunta ministri pe care ii va da afara. Despre relatia cu Dragnea: „Lucrurile au derapat”

in Politic de

Premierul Mihai Tudose a intrat in direct la Realitatea TV, dupa miezul noptii, pentru a confirma ca cinci ministri din guvernul sau vor fi nevoiti sa plece. El a mentionat ca, in relatia lui Liviu Dragnea, „lucrurile au derapat”.

Intrebat despre relatia cu Liviu Dragnea, Tudose a confirmat ca aceasta este foarte tensionata. „As spune ca unele lucruri au derapat, incercam maine sa gasim o solutie, daca nu o gasim va trebui sa luam niste masuri”.

Ela confirmat ca le va cere ministrilor cu probleme penale sa plece din guvern. Este vorba despre Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie. „Mai am inca doi colegi pe care ii voi ruga sa paraseasca guvernul”, a adaugat Tudose. Prin urmare vor pleca cinci ministri.

Anterior, la Antena 3, el i-a laudat pe doi dintre cei mai criticati ministri, Liviu Pop si Petre Daea, astfel incat acestia nu s-ar afla pe lista neagra. Cel mai probabil, un alt ministru care va fi dat afara este cel de la Transporturi, Razvan Cuc. „Sa fiu sincer nu sunt multumit de ministrul Transporturilor”, a mentionat Tudose la Realitatea TV.

Premierul a mai spus ca va avea, marti, o discutie la sediul PSD despre aceasta remaniere. „Le voi cere demiterea pe motive argumentate”, a mentionat Tudose la Realitatea TV. Sursa

Ultimile din

Mergi la SUS