Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tudor Chirilă, despre protestul din Piaţa Victoriei: „Prefer să fiu în stradă lângă cei care gândesc ca mine decât neliniştit acasă cu un şpriţ trist în faţă“

in Politic de

Tudor Chirilă şi-a exprimat pe pagina sa de Facebook participarea la protestul organizat în această seară, la Bucureşti şi în ţară, faţă de modificarea Legilor Justiţiei, sub motto-ul desprins dintr-un discurs al Regelui Mihai, în urmă cu câţiva ani.

Protestul din această seară, organizat în toată ţara, se desfăşoară sub motto-ul „Se cuvine să rezistăm prezentului şi să ne pregătim viitorul“, desprins din discursul Regelui Mihai rostit în Parlamentul României, la 25 octombrie 2011.   Tudor Chirilă a mărturisit că va fi prezent şi în această seară în Piaţa Victoriei, iar Crăciunul de anul acesta va fi unul trist, dar cel puţin nu va regreta faptul că „a închis ochii la ce se întâmplă în Parlament“.

„Pentru mine sărbătorile înseamnă linişte, nu consum. Liniştea mi-o găsesc lângă ai mei la masa din bucătărie. Însă anul asta dacă înţelegi ce se întâmplă în Parlament cu violarea Justiţiei nu prea ai cum să ai linişte. Mai ales dacă nu faci ceva în legătură cu asta. Prefer să fiu în stradă lângă cei care gândesc ca mine decât neliniştit acasă cu un şpriţ trist în faţă. Aia e. O să fie un Crăciun trist. Dar măcar n-am să regret că am închis ochii“, a scris Tudor Chirilă.

Pentru mine sarbatorile inseamna liniste, nu consum. Linistea mi-o gasesc langa ai mei la masa din bucatarie. Insa anul…

Posted by Tudor Chirilă on 17 Decembrie 2017

„Tudor, mult respect pentru tot ce faci, sper să îţi urmeze exemplul tău mai mulţi tineri“, i-a transmis un internaut. „Jos pălăria în faţa ta Tudor!!!Aş vrea să văd mai multe persoane publice implicate! Ar trebui realizată o campanile publicitară care să informeze cetăţenii de tot ce se întâmplă în ţară. Sunt mulţi oameni neinformaţi sau dezinformaţi“, a fost mesajul unei alte persoane.  „Va fi un Crăciun într-o familie mult mai mare, numita popor!“, a scris un alt utilizator.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS