Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tu și colegii tăi vă doriți o relație mai bună cu șeful vostru? Iată 3 idei de activități care vă vor apropia

in Diverse de

Fie că te regăsești în rândurile proaspeților absolvenți de facultate recent intrați pe piața muncii, ori că îți construiești cariera deja de ani buni, ceea ce nu trebuie să uiți niciodată este că o relație pozitivă cu colegii de muncă și mai ales cu superiorul tău, îți va aduce numai de câștigat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. De cele mai multe ori vei fi surprins de personalitatea puternică ce se ascunde în spatele persoanelor cu care lucrezi zilnic, dar pe care, din păcate, nu mereu faci eforturi să o cunoști în afara cadrului profesional. 

 

IATĂ 3 idei de activități care îți vor garanta ocazia să îți cunoști șeful mai bine și să formați o legătură mai profundă: 

  • Propune organizarea unei activități sportive pentru întreaga echipă

 

Este binecunoscut faptul că practicarea unei activități sportive are beneficii incontestabile asupra fizicului și psihicului celui ce dorește să o întreprindă. De asemenea, un sport sau o altă activitate fizică reușește să faciliteze cu ușurință interacțiunile sociale. Ia pulsul preferințelor șefului tău și a restului echipei și propune o zi petrecută în natură, pentru a vă cunoaște în afara biroului. 

 

Dacă tu și colegii tăi sunteți împătimiți ai pescuitului, o zi petrecută pe baltă este alegerea excelentă pentru o combinație de relaxare și socializare. Înainte de toate, asigură-te că ești pregătit din timp cu toate cele necesare. Cei de la fishingmall.ro au pregătit o gamă variată de nade și momeli la crap, cu care șansele de succes pescăresc sunt crescute considerabil. Indiferent de captura de pe baltă, vei reuși cu siguranță să construiești o relație mai apropiată cu superiorul tău după ce ați petrecut o zi în natură împreună. 

  • Invită-ți șeful la un concert de jazz

 

Cine spune că oamenii de succes în carieră sunt mereu persoane ursuze, lipsite de micile bucurii ale vieții, cu siguranță confundă aparențele și formalismul de la birou cu întreaga personalitate a unui om. Află ce gusturi muzicale are cel sau cea alături de care lucrezi și propune o ieșire după muncă la un bar de jazz sau orice alt stil muzical preferat. 

 

Vei fi surprins de cât de ușor va decurge interacțiunea ta cu superiorii într-un cadru relaxant, încărcat de note muzicale și voie bună. Toată lumea este atrasă de muzică, așa că îți va fi foarte la îndemână să afli despre preferințele în această materie ale celuilalt. De cele mai multe ori, oricine s-ar bucura de o asemenea invitație și efort din partea ta. 

  • Fă-ți timp pentru o simplă conversație la cafea

 

Nu trebuie neapărat să cauți mai departe de locul de muncă pentru un mediu care să faciliteze o dezvoltare cât mai organică a relației cu managerul tău. O simplă activitate, cum ar fi savurarea împreună a unei căni de cafea sau ceai înainte de începutul programului, vă poate apropia mai mult decât crezi. Fă un efort de a încerca să îl cunoști pe cel de lângă tine și nu te lăsa intimidat de experiența mai mare de viață sau profesională. 

 

Acest efort, cu siguranță, nu va rămâne nerăsplătit. Studiile arată că activitatea de ,,networking”, prin care îți construiești și menții relațiile profesionale, are un efect crucial asupra succesului în carieră și a bunăstării angajatului. De cele mai multe ori, conversațiile cele mai valoroase pentru viitorul carierei tale se vor dovedi a fi cele care pe moment nu au legătură directă cu munca. 

 

Așadar, fii deschis și proactiv în a cultiva o relație bună cu echipa și superiorii tăi. Să cunoști perspectivele mai multor oameni te va transforma, fără îndoială, într-un om și un angajat mai bun și tolerant. 

Ultimile din

Mergi la SUS