Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Trupul IONELEI PRODAN nu a mai răspuns la TRATAMENT! Medicii au dat o veste DUREROASĂ!

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Renumita cântăreață de muzică populară Ionela Prodan se află internată la Spitalul Elias, într-o stare de sănătate precară.

Potrivit medicilor, organismul artistei care suferă de o boală nemiloasă, nu mai răspunde la tratamentul citostatic.

Cadrele medicale i-au spus fiicei ei Anamaria să se aștepte la orice, deoarece cancerul de pancreas s-a extins iar ficatul Ionelei Prodan a fost grav afectat de boală.

Mai mult, femeia în vârstă de 70 de ani a suferit și câteva atacuri cerebrale minore, fapt pentru care artista de muzică populară este ținută sub observație non-stop, scrie evz.ro.

Anamaria Prodan se roagă neîncetat la Dumnezeu pentru a-și avea mama alături cât mai mult timp, iar Laurențiu Reghecampf și copiii lor se luptă din răsputeri să nu o lase pe impresară să cadă în depresie.

Sursa: b1.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS