Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tren deraiat lângă Ţăndărei! Circulaţia a fost oprită!

in Diverse/ExtraNews de

   Două vagoane din compunerea unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat, în cursul dimmineții de sâmbătă, 15 iulie, la intrarea în stația Țăndărei, anunţă CFR Infrsatructură. Trenul marfar avea în compunere 40 de vagoane.

   Circulația feroviară a fost întreruptă şi a rămas închisă până la degajarea liniei. Echipele de intervenție ale ISU şi CFR SA, aflate la fața locului, au intervenit pentru ridicarea vagoanelor răsturnate. Celelalte 38 de vagoane din compunerea trenului de marfă au fost retrase în stația CF Țăndărei.

   Repunera pe șină a celor două vagoane răsturnate se realizează cu o macara de mare tonaj, după finalizarea măsurătorilor și operaținilor de intervenție desfășurare. Călătorii aflați în trenurile înscrise în circulație și care tranzitează zona Făurei-Fetești vor fi transbordați cu mijloace auto între stațiile CF Murgeanca și Movila.

   CFR Călători anunţă că, circulația feroviară pe linia Țăndărei – Murgeanca fiind în continuare închisă , la trenurile cu plecare din Constanța și Buzău și care au ca destinație finală Buzău, Constanța și Galați, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloce auto între Movila – Murgeanca și retur. (foto: CFR Infrastructură)

Ultimile din

Mergi la SUS