TREN CARE VENEA DE LA ZIMNICEA S-A DEZINTEGRAT! PASAGERII AU ÎNGHEȚAT

in ExtraNews de

Trenul care venea de la Zimnicea s-a dezintegrat. Pasagerii au fost nevoiți să meargă în ger, cu zăpada peste ei. Oamenii sunt deciși să dea în judecată CFR Călători.

Un singur tren a mai rămas pe ruta Alexandria – Zimnicea și retur. Acesta are un singur vagon și se află în uz de când, în țara noastră, comunismul era în floare. Și cum șefii de la CFR Călători se gândesc la propriul buzunar și mai puțin la investiții, călătorii sunt puși în pericol.

Podeaua s-a rupt
Călătoria cu trenul, cel puțin pe rutele din județul Teleorman, a devenit o adevărată probă de curaj. Multe dintre sporturile extreme sunt mai sigure decât o călătorie de la Zimnicea la Alexandria.

De exemplu, în această dimineață, trenul care venea de la Zimncea și se îndrepta spre Roșiori s-a dezintegrat. La propriu. În apropiere de Smârdioasa, o bucată din podeaua singurului compartiment s-a rupt. În câteva secunde tot vagonul a fost cuprins de zăpadă. Călătorii, 6 la număr, au intrat în panică și i-au semnalat conductorului problema.

Și cum românul e inventiv și se pricepe la orice, acesta a ”cârpit” podeaua și a continuat călătoria până la destinație.

Trenurile au fost anulate
La scurt timp după această întâmplare, CFR Călători a anunțat că suspendă mai multe trenuri. Printre ele și cele din județul nostru. Potrivit unei informări a CFR Călători, au fost anulate trenurile rutele Roșiori Nord – Turnu Măgurele și Roșiori Nord – Zimnicea.

În funcție de evoluția vremii și a temperaturilor foarte scăzute ce au implicații asupra infrastructurii feroviare și asupra funcționalității materialului rulant, pot să apară și alte modificări în programul de circulație a trenurilor de pasageri.