Trei surori și-au ucis tatăl abuziv! Povestea lor a revoltat o țară întreagă. Au fost arestate pe loc, după ce l-au omorât în mod brutal. La ce chinuri le-a supus timp de 3 ani de zile

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Cazul a trei surori care și-au omorât tatăl abuziv a devenit unul dintre cele mai dezbătute subiecte din Rusia. Fetele au fost arestat iar asta a stârnit furia localnicilor, iar peste 300.000 de oameni au semnat o petiție în care cer eliberarea surorilor

În iulie 2018, Maria, Angelina și Krestina, cu vârste de, 17, 18 și respectiv 19 ani și-au înjunghiat și lovit tatăl, în timp ce acesta dormea, potrivit BBC.

Fetele povestind că, în aceeași zi, tatăl lor le certase pentru că nu au făcut curățenie corect în apartament și le-a dat cu spray lacrimogen în față.

Aceștia au așteptat ca Mikhail Khachturyan, în vârstă de 57 de ani, să adoarmă și apoi l-au atacat cu un cuțit, un ciocan și un spray lacrimogen. Bărbatul a fost lovit de multe ori în zona capului și a gâtului, el având mai mult de 30 de răni de cuțit.

Adolescentele au chemat poliția imediat după crimă și au fost arestate la fața locului.

Anchetatorii au descoperit că fetele au fost bătute, torturate, ținute prizoniere și abuzate sexual de tatăl lor, în ultimii trei ani.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...