Trei copii au distrus o sala de clasă, cancelaria și grupul sanitar. Motivul greu de inteles

in ExtraNews de

Distrugătorii de opt, nouă și zece ani, au vandalizat o școală din Clejani, pentru că ar fi fost deranjați de o jucărie. În doar trei ore au distrus cinci săli de clasă, cancelaria, grupul sanitar și centrala termincă. Când au fost prinși de polițiști, au povestit cu nonșalanță ce i-a îndemnată să facă așa ceva, arată a1.ro.

O școală din Clejani a fost distrusă de trei copii. În doar câteva ore, băieții, în vârstă de opt, nouă și zece ani, au reusșit să provoace pagube serioase în unitatea de învățământ.

O școală din Clejani a fost distrusă de trei copii. În doar câteva ore, băieții, în vârstă de opt, nouă și zece ani, au reusșit să provoace pagube serioase în unitatea de învățământ.

Potrivit GiurgiuPeSurse, După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş. Aşa au fost găsiţi de către femeia de serviciu a şcolii, care venise să facă curăţenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat şi a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport.

„În jurul orei 13, după ce s-au încheiat cursurile, şcoala a fost încuiată şi personalul a plecat acasă. În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curăţenie în şcolă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toţii suntem şocaţi de cele întâmplate, nu putem să înţelegem cum nişte copii au putut să facă acest lucru”, a spus Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Cei trei vandali au povestit ce anume a provocat atacul.
„Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”, ar fi spus unul dintre băieți.Loading...