Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traian Băsescu: „Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol!”

in Politic de

Fostul președinte Traian Băsescu se implică în scandalul momentului și le transmite polițiștilor că în loc să stea întreaga instituție să se gândească cum îl opresc pe șoferul cu plăcuțele de înmatriculare ”M..E PSD”, mai bine ar fi atenți că de ziua Imnului Național în secuime steagul României a fost arborat alături de unul negru.

”Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica
De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru.
Tot în secuime adesea primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional.

Citeste si: Nuntă mare în familia Dragnea! Marea sărbătoare va avea loc la sfârșitul lunii august

Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă.
În schimb, toată poliţia, în frute cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD.

Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa ? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează ?
Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit.”, arată Traian Băsescu.

Ultimile din

Mergi la SUS