Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traian Băsescu, mesaj pentru premierul Cioloş: „“Dacian, ai reuşit să-l umileşti pe Brâncuşi în ţara lui. Campania pentru ”Cuminţenie” ţine de DNA

in Politic de

Traian Băsescu, liderul PMP, i-a transmis un mesaj premierului Dacian Cioloş, mesaj ce l-a postat pe pagina sa de Facebook. Băsescu îl întreabă pe premier dacă a fost invitat de preşedinte la manifestările de Ziua Naţională şi ce a avut cu Brâncuşi de l-a umilit în ţara lui. Totodată, Băsescu susţine că este de competenţa DNA campania pentru ”Cuminţenia pământului”.

”Dacian, pe tine te-a invitat Preşedintele la Ziua Naţională? Dacian, ai reuşit să-l umileşti pe Brâncuşi în ţara lui. Acum, că te-ai făcut tu de râs cu tot guvernul tău de tehnocraţi nu-i de mirare. Că ai folosit publicitatea pentru Cuminţenia Pământului în nume personal este de competenţa DNA. Că nu prea mai ai cum să returnezi cei 1,2 mil. Euro strânşi din subscripţie, este şi asta o problemă de competenţa DNA. Că ţi-ai asumat o acţiune ilegală de achiziţie a unei opere de artă care oricum nu putea fi scoasă din ţară, iar este o problemă a DNA. Dar te întreb eu amical: ce ai avut cu Brâncuşi? De ce l-ai umilit în ţara lui?”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

”Şi cum ziceai ? Că vrei să mai fii premier patru ani? Nu mai bine încercăm cu bectelista Clotilde Armand sau poate cu Regina CA-urilor Oana Bâzgan ambele de la partidul lui Nicuşor? Că tu oricum, după cum ai declarat, nu te regăseşti nici în PNL şi nici în USR”, a mai precizat fostul preşedinte al României. Liviu Dragnea, preşedintele PSD,  a afirmat că are informaţii, încă neconfirmate, că procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii legate de achiziţionarea lucrării lui Brâncuşi “Cuminţenia Pământului”.

În replică, ministrul Culturii Corina Şuteu spune că încă nu au fost ridicate acte de la minister, însă “probabil” procurorii vor veni ca urmare a sesizării pe acest subiect.

Sursa: vocea.biz

Ultimile din

Mergi la SUS