Tragedie URIAȘĂ pentru o întreagă familie plecată în concediu în Bulgaria. Dumnezeu să-i odihnească! Ce au pățit cei trei

in ExtraNews de

O familie de români și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier la Varna, Bulgaria. Cei doi părinți și fetița lor au pierit în timp ce se îndreptau, în vacanță, pe litoralul bulgăresc. Conform observator.tv, cei trei români mergeau către un hotel din Varna, acolo unde ar fi trebuit să petreacă niște clipe frumoase alături de copila lor.

Accident rutier cu o familie de români în Varna. Au murit toți trei
Familia care a decedat în cumplitul accident rutier era din localitatea Păulești din județul Prahova. Accidentul a avut loc între Varna și Burgas. Simona și Bogdan erau împreună cu micuța lor de 8 luni, cel mai probabil în prima lor vacanță împreună. Aceștia au fost transportați de urgență la un spital din Bulgaria, însă medicii nu au reușit să îi salveze.

În mod obișnuit, conform procedurii de bază, autoritățile bulgare au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs acest accident. Nu este cunoscută deocamdată cauza oficială a acestuia.

Pe 14 iulie, 4 români mureau în Italia
Aceasta este o nouă tragedie după cea care a avut loc recent în Italia, unde patru români și-au pierdut viața într-un accident cumplit. Pe 14 iulie, mai exact, au murit doi frați de 14, respectiv 17 ani, un alt tânăr de 19 ani și șoferul care îi transporta, în vârstă de 35 de ani. Accidentul din estul Italiei s-a produs din cauza neatenției șoferului, care a dus mașina într-un parapet, iar apoi s-a răsturnat în șanț.