Tragedia care a întristat România. „Din păcate, aseară Gabi a pierdut lupta cu viața”

in Diverse de

Avea doar 18 ani şi o viaţă întreagă înainte, era elev în clasa a XII-a, la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoşani. Dar toate speranțele s-au năruit brusc, iar familia și toți cei care l-au cunoscut se află în stare de șoc.

Gabriel Vieriu a încetat din viață marţi seară, după o lungă şi grea suferinţă, informează botosaneanul.ro. Gabriel fusese diagnosticat cu câteva luni în urmă cu tumoră cerebrală şi hidrocefalie.

„El este Gabriel Vieriu,un simplu băiat de 18 ani,ambițios,cu vise și speranțe ca noi toți,dar evenimente nefericite ni se întâmplă tuturor și el nu este o excepție. A fost diagnosticat cu tumoră cerebrală şi hidrocefali și are nevoie cât mai curând de 2 operații la Cluj sau în străinătate. Dacă ne unim,poate reușim să salvăm acest suflet de la o soartă crudă și nedreaptă” scria, în luna martie, un apropiat al băiatului.

„Din păcate, în această seară (n.r. marţi) Gabi a pierdut această luptă! Să ne rugam împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanţe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul! Drum bun,copil drag!!!” este mesajul transmis de către un prieten apropiat al elevului din Botoşani.