Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traficanţi de minori şi proxeneţi din Constanţa, reţinuţi de Poliţie

in Diverse/ExtraNews de

   Polițiștii constănţeni au destructurat o grupare infracțională organizată care ar fi exploatat sexual două minore de 13 și 14 ani. Patru persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv, iar față de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, anunţă Poliţia Română.

   La data de 20 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea DIICOT Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în județul Constanţa, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de minori şi proxenetism.

   Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai, şase persoane din municipiul Constanța, ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Astfel, membrii grupării ar fi recrutat, transportat și adăpostit, în scopul exploatării sexuale, pe artere rutiere din județul Constanța, două minore, de 13 și 14 ani, obţinând bani din practicarea prostituţiei de către acestea.

   În urma percheziţiilor domiciliare, au fost găsite ambele minore exploatate sexual și au fost ridicate pentru cercetări 4.200 de lei, un autoturism, mijloace de comunicații și arme albe.

   Patru persoane dintre cle în cauză au fost reținute pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv, pentru 30 de zile, iar față de ceilalți doi membri ai grupării a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. (foto: pagina facebook Poliţia Română)


Ultimile din

Mergi la SUS