Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOTUL A IEŞIT LA IVEALĂ! Interviu cu jandarmul care a fost filmat în timp ce lovea protestatari! Ce ordine i-ar fi dat superiorii?

in ExtraNews de

Am reuşit să-l identificăm şi să stăm de vorbă cu jandarmul care a fost filmat în timp ce lovea protestatari, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. Îl cheamă Răducu Şerban, are 33 de ani şi susţine că lurează de zece ani în jandarmerie, a detaliat discuţia pe care a purtat-o cu jandarmul.

Relatăm faptul că atunci când i-a spus jandarmului că are de gând să facă publică discuţia, acesta i-a răspuns „Am primit ordin să nu dau informaţii la presă şi nu pot mai multe să fac în momentul ăsta.”

Chiar dacă niciun alt coleg al său n-a lovit protestatari, ba chiar pe imagini se observă, la un moment dat, cum un alt jandarm se interpune între el şi mulţime, jandarmul Răducu Şerban susţine că a acţionat exact aşa cum scrie în manualele profesionale. „Erau lovituri de oprire în zona braţelor, în principal. Rămâneţi înapoi, rămâneţi pe loc înapoi!, atât, asta era scopul acelor lovituri. Pentru că NU MAI FĂCEAM FAŢĂ FIZIC decât să împingem şi PRIMISEM ORDIN să nu se spargă barajul acolo. ”

Interesat este că jandarmul a oferit o informaţie care, dacă se confirmă, poate modifica oarecum percepţia asupra acţiunilor sale. „AVEAM INFORMAŢÍI în cască că S-A ARUNCAT CU GARDURI în jandarmi. Nu sunt începător, de un deceniu lucrez în Jandarmerie.”

TOTUL A IEŞIT LA IVEALĂ: Cine e jandarmul bătăuş?

TOTUL A IEŞIT LA IVEALĂ: Cine e jandarmul bătăuş? Ce ordine i-ar fi dat superiorii? Am reuşit să-l identificăm şi să stăm de vorbă cu jandarmul care a fost filmat în timp ce lovea protestatari, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. Îl cheamă Răducu Şerban, are 33 de ani şi susţine că lurează de zece ani în jandarmerie. a detaliat discuţia pe care a purtat-o cu jandarmul.relatăm faptul că atunci când i-a spus jandarmului că are de gând să facă publică discuţia, acesta i-a răspuns "Am primit ordin să nu dau informaţii la presă şi nu pot mai multe să fac în momentul ăsta.”Chiar dacă niciun alt coleg al său n-a lovit protestatari, ba chiar pe imagini se observă, la un moment dat, cum un alt jandarm se interpune între el şi mulţime, jandarmul Răducu Şerban susţine că a acţionat exact aşa cum scrie în manualele profesionale. "Erau lovituri de oprire în zona braţelor, în principal. Rămâneţi înapoi, rămâneţi pe loc înapoi!, atât, asta era scopul acelor lovituri. Pentru că NU MAI FĂCEAM FAŢĂ FIZIC decât să împingem şi PRIMISEM ORDIN să nu se spargă barajul acolo. "Interesat este că jandarmul a oferit o informaţie care, dacă se confirmă, poate modifica oarecum percepţia asupra acţiunilor sale. "AVEAM INFORMAŢÍI în cască că S-A ARUNCAT CU GARDURI în jandarmi. Nu sunt începător, de un deceniu lucrez în Jandarmerie.”

Posted by Maria Voicu on 22 Ianuarie 2018

Ultimile din

Mergi la SUS