Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 7 lucruri pe care să le faci dacă îți renovezi casa

in Diverse de

Ți se pare că locuința ta este anostă sau demodată? Sau ai moștenit o casă veche și vrei să o renovezi pentru a fi mai frumoasă? Periodic, o locuință ar trebui renovată, deoarece își pierde aspectul estetic. S-ar putea să te gândești să angajezi un profesionist în acest moment sau să faci asta singur. Cu siguranță, poți aborda renovarea chiar dacă îți place să faci proiecte de bricolaj în casă sau te bucuri de prelucrarea lemnului. Sunt câțiva factori care contribuie ca noul tău proiect să fie de succes.

Iată 7 lucruri pe care să le faci dacă îți renovezi casa:

  • Țintește atât lucrurile mici, cât și cele mari

 

Pentru început, reține că renovarea unei case necesită modernizarea tuturor lucrurilor din ea. Prin urmare, trebuie să acorzi atenție tuturor lucrurilor, mici și mari, și să determini unde este necesară o actualizare. Păstrează o listă cu articolele care necesită actualizare sau înlocuire pe măsură ce avansezi. De asemenea, te poți inspira de pe internet și poți decide care stil de design interior ți se potrivește cel mai bine.

  • Schimbă podeaua

 

Casa ta va deveni foarte atractivă după modernizarea podelei, așa că ar trebui să te gândești și la acest lucru. Poți instala o pardoseala din gresie în modelul preferat. Profită de cel mai bun ferăstrău pentru plăci, care folosește un bazin de apă sub lamă pentru a tăia plăcile fără ca aceasta să se încălzească. Apa obișnuită menține țigla rece, iar viteza previne arderea sau încălzirea lamei.

  • Renovează baia

 

La fel ca și bucătăria, sufrageria și restul camerelor și baia are nevoie de renovare. Poate vrei să iei în considerare îmbunătățirea unui număr de lucruri. De exemplu, poate fi doar chiuveta sau dușul. Poate fi ceva care pare ruginit sau vechi și nu funcționează corect. Atunci când cumperi o toaletă sau o cadă, gândește-te la toți factorii, inclusiv confortul și inovația tehnologică.

  • Fii atent la buget

 

Trebuie să ții cont că trebuie să fii rentabil în timp ce îți faci planul despre cum va arăta domiciliul tău. Fiecare are un buget stabilit, care nu ar trebui depășit. Trebuie să rămâi în limitele acestui buget, astfel încât atât renovarea casei, cât și planificarea financiară să meargă fără probleme.

  • Maximizează utilizarea spațiului

 

Ar putea fi multe spații goale în camera de zi, bucătăria sau orice altă zonă din locuința ta. Dacă utilizezi unele strategii de poziționare, puteți folosi bine orice zonă. Poți crea o hartă cu articolele plasate diferit, astfel încât să poți profita de spațiul disponibil. O zonă care nu este folosită eficient poate ajunge să fie foarte dezordonată. S-ar putea să te gândești să elimini mobilierul învechit din bucătărie care ocupă spațiu inutil sau să îl rearanjezi.

  • Folosește oglinzi

 

În locuri mici, adăugare oglinzilor dă aspectul unei suprafețe mai mari. Când un client dorește să facă o cameră să pară mai mare, mulți decoratori de interior sugerează instalarea oglinzilor, deoarece acestea imită aspectul împrejurimilor, dând impresia că există mult mai mult spațiu.

  • Vopsește exteriorul casei

 

Dacă te gândești să faci o renovare trebuie să te gândești să vopsești și exteriorul casei, deoarece făcând doar acest lucru îi poți da locuinței tale o nouă față. În funcție de cum este paleta de culori din interiorul domiciliului, poți folosi o culoare asemănătoare și pentru exterior, pentru a păstra coerența. Poți folosi o folie Protectapeel Multisurface de la Feyro.ro pentru a proteja geamurile sau suprafețele cu forme neregulare ale casei, de var sau de razele UV.

 

În concluzie, în funcție de cum și ce vrei să renovezi sau actualizezi în casa ta, încearcă să urmărești și sfaturile de mai sus, deoarece te pot ajuta.


Ultimile din

Mergi la SUS