Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 4 tendințe vestimentare pentru bărbați

in Frumusete de

Tendințele modei sunt departe de a fi descrise ca normale, iar asta poate deveni derutant pentru oamenii care încearcă să se încadreze în aceste standarde. Moda sezonului primăvară-vară a anului 2022 are de toate pentru toți. Aceasta vine în ajutorul bărbaților nehotărâți în legătură cu ce ar trebui să își cumpere. Moda este făcută ca să te regăsești în ea, nu ca să te încadrezi în ea! Îndrăzneț, colorat, clasic și noncorformism sunt cuvintele care pot descrie acest sezon al modei.


Iată 4 trenduri ai acestei veri în materie de modă pentru bărbați care te vor face să te îndrăgostești de modă: 1. Culorile aprinse

Curajul este unul dintre cuvintele acestei veri în ceea ce privește trendurile vestimentare. Dacă ești un bărbat care vrea întotdeauna să încerce lucruri noi află că designerii au venit cu propuneri de culori vii și aprinse pentru noile haine. Perfecte pentru vară, poți recurge la un costum total fuchsia, mov sau verde fără nicio problemă. Încearcă totuși să nu amesteci culorile aprinse între ele pentru că riști fie prea multe culori.
De altfel, poți să introduci o singură piesă vestimentară foarte colorată. De exemplu, poți mixa o cămașă albastru electric cu pantaloni eleganți de bărbați de la Gama.ro sau invers.

2. Alb și Negru

Combinația non-culorilor alb și negru a revenit la modă. Toți designerii au început să o fructifice în ultima lor colecție. Chiar dacă această combinație te face să te gândești automat la eleganță, descoperă că o poți folosi și atunci când vrei să mergi la sală sau la club. Simplitatea te poate face să arăți mult mai mult decât de aștepți. Dă o notă personală acestui duo căutând haine prin care te poți exprima.

3. Pantalonii scurți

Nu poate fi vară fără pantaloni scurți. Anul trecut, bărbaților li s-a recomandat să poarte pantaloni scurți simpli. Cu toate acestea, această vară a venit cu o schimbare la polul celălalt în ceea ce privește moda pantalonilor scurți. Specialiștii de fashion sfătuiesc bărbații să poarte bermude supradimensionate. Acestea vin în mii de forme, variante și materiale. Caută-le pe acelea care consideri că te avantajează și se potrivesc stilului tău!

4. Salopetele

Salopetele au revenit în moda femeilor în ultimii ani, iar specialiștii în modă le recomandă și bărbaților să le poarte începând cu acest sezon. Salopetele pentru bărbați vin în zeci de variante, materiale sau forme. Recomandarea specialiștilor este, precum este și la moda pantalonilor scurți, salopeta supradimensionată. Dacă ai uitat de o salopetă pe care o ai în șifonier de ani de zile, este timpul să o scoți și să o arăți lumii!

Așadar, cu puțină imaginație poți combina cele 4 recomandări de mai sus. Îți poți lua o salopetă într-o culoare aprinsă, poți apela la pantaloni scurți supradimensionați alb cu negru. Tot ceea ce contează este să simți că te reprezintă și că hainele pe care le porți te fac să te simți bine în piele ta.

Ultimile din

Mergi la SUS