Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 4 motive pentru care ar trebui sa cumperi echipament second-hand pentru business-ul tău

in Diverse de

Te afli în proces de deschidere a propriului business și ai ajuns la partea în care trebuie sa alegi echipamentele? Cu siguranță sunt multe de luat în considerare, calitatea produsului, performanța, funcțiile incluse și nu în ultimul rând costurile. Ai găsit variante de echipamente atât noi cât și second-hand, însă nu te poți hotărî care dintre acestea îți va aduce mai multe avantaje pe termen lung. 

Ei bine, iată mai jos ce presupune achiziția produselor second-hand și cât de potrivite sunt pentru afacerea ta

  • Afacerea ta poate economisi bani fără a sacrifica calitatea produselor

Unul dintre cele mai mari și mai evidente avantaje îl reprezintă cu siguranță economisirea costurilor. Există șanse foarte mari de a găsi pe piață echipamente second-hand cu 50% mai ieftine decât cele noi, însă care oferă performanțe egale. De exemplu, dacă urmează să oferi servicii de imprimări, poți opta pentru o imprimantă sh, pe care sunt șanse mari să o găsești în stare impecabilă de funcționare, asemenea uneia noi. Poți intra pe Interlink.ro să vezi o varietate de produse la prețuri avantajoase. Așa că, nu e nevoie să plătești mai mult doar pentru simplul fapt că produsul este neutilizat. În plus, banii economisiți îi poți investi într-o altă latură privind dezvoltarea afacerii tale.

  • Costurile de întreținere sunt reduse

Atâta timp cât nu investești în cele mai inovative aparate de pe piață și costurile de întreținere vor fi accesibile. În cazul unor defecțiuni, nu va fi dificil să găsești piese de schimb. Totodată echipamentul este încă acoperit de garanție și îți va fi ușor să găsești tehnicieni care vor asigura fără probleme reparațiile necesare. 

  • Ești prietenos cu mediul

Faptul că achiziționezi produse second-hand pe care le reutilizezi, reduce numărul de articole care sunt pur și simplu aruncate. De asemenea, scade și nevoia de a fabrica articole noi, aceasta reprezentând un mare avantaj având în vedere că implică procese costisitoare, care pot cauza poluare prin folosirea combustibililor fosili. Utilizarea de produse second-hand poate reprezenta o abordare și o cultură ecologică, aspecte care pot fi reprezentative pentru business-ul tău. 

  • Echipamentul se află în stare bună

Dacă achiziționezi produse second-hand, nu înseamnă că acestea se află în stare proastă de funcționare. Odată ce alegi furnizorul potrivit și măsori cu precizie performanța, poți observa că avestea își îndeplinesc cu succes scopul pentru care au fost concepute. Multe dintre aparatele de producție de pe piață au o durabilitate și perioadă de viață destul de îndelungate, așa că te poți aștepta ca un produs cu un număr însemnat de utilizări să funcționeze ca la început.

În concluzie, faptul că vei alege echipamente second-hand pentru afacerea ta îți poate aduce o serie de avantaje semnificative. Economisești bani, ești prietenos cu mediul înconjurător, investești costuri minime în întreținere și ai parte de performanțe optime. Cu atât mai mult, dacă bugetul tău nu îți permite investiții foarte mari, aceasta este o variantă la îndemână prin care îți poți distribui banii în mod inteligent și să obții totodată, profitul pe care ți l-ai propus.    

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS