Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 4 moduri creative în care iți poți transforma colțarul

in Diverse de

Colțarul este punctul central al oricărei camere de zi și este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le văd atunci când intră în casa ta. Pe lângă faptul că un colțar elegant poate transforma designul casei tale, această piesă de mobilier este acolo atunci când vrei să petreci clipe minunate și relaxante alături de cei dragi.

De aceea, este important ca orice canapea de tip colțar să își păstreze aspectul exterior și, în același timp, să rămână funcțional. Dacă vrei să transformi colțarul tău de la IConfort.ro  într-un mod creativ și plin de stil, există o mulțime de moduri prin care poți obține acest lucru fără prea mult efort.  

Iată câteva metode prin care poți oferi colțarului tău un aspect ca nou

  • Adaugă perne noi

Toată lumea adoră senzația de confort pe care o poate oferi o pernă! De aceea, cea mai la îndemână metodă pentru a-ți transforma canapeaua de tip colțar este să adaugi câteva perne moi și pufoase. Pe lângă faptul că pot înfrumuseța orice cadru, acestea îți vor oferi confort ori de câte ori vei avea nevoie de câteva clipe de relaxare. Există o mulțime de dimensiuni, designuri și culori diferite de perne dintre care poți alege. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că stilul pe care l-ai ales se potrivește cu mobilierul existent. Totodată, dacă observi că salteaua colțarului și-a pierdut din fermitate, poți adăuga niște perne mai late și înalte pentru a-i reda forma.

  • Schimbă picioarele colțarului

Dacă vrei să schimbi designul colțarului tău, ia în calcul înlocuirea picioarelor de susținere ale acestuia cu unele noi. Cu siguranță, vei putea găsi (și monta) cu ușurință un model pe placul tău la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea și funcționalitatea mobilei. De asemenea, poți proceda la fel și în cazul în care picioarele colțarului tău nu mai sunt la fel de rezistente ca la început. Nu aștepta ca picioarele canapelei tale să cedeze! Achiziționează acum un set de picioare de mobilier și bucură-te de schimbare!

  • Folosește o cuvertură

Acoperirea colțarului este o modalitate prin care îl poți proteja de micile accidente, care în timp pot duce la deteriorarea mobilierului. Ai fi surprins/ă să vezi cât de multe se pot realiza în designul de interior, cu ajutorul unor cuverturi sau huse. Există o mulțime de modele și stiluri de cuverturi pentru orice tip de canapea. Oferă-i o notă vintage colțarului tău din piele, alegând pentru acesta o cuvertură cu o țesătură fină, în culori pastelate. Dacă preferi designurile moderne, atunci o cuvertură minimalistă cu printuri geometrice este o alegere cu adevărat inspirată.

  • Adaugă piese de mobilier suplimentare

Colțarul este la locul lui însă simți că încă mai lipsește ceva din living? O modalitate bună de a înfrumuseța, dar și eficientiza spațiul de locuit este să adaugi la acesta câteva piese de mobilier de dimensiuni mici. De exemplu, o măsuță de cafea extensibilă poate funcționa în același timp ca un mini-birou, dar și ca un spațiu de luat o gustare în familie. Totodată, un taburet în stil otoman este o alegere foarte inspirată și versatilă pentru camera de zi. Pe de o parte, taburetul acționează ca un înlocuitor al unei mese mai mari, putând plasa pe acesta o tavă cu gustări sau băuturi. Pe de altă parte, dacă ai oaspeți, aceștia vor avea un loc în plus pe care se pot așeza în deplin confort.

Așadar, aceste idei simple, dar eficiente de redesign pot fi folosite pentru a-i oferi un aspect nou și elegant colțarului tău preferat. Bucură-te de un confort sporit și de o locuință amenajată cu stil!

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS