Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 3 lucruri pe care bebelusii le adoră! Tu stii care sunt?

in Diverse de

Bebelusii sunt adorabili si aduc bucurie in orice familie. Odata cu venirea lor pe lume obiceiurile parintilor se schimba, iar cel mici ajung in centrul atentiei. Acestia au nevoie de ingrijire speciala si dedicare, iar faptul că o persoana este non stop dependenta de altcineva aduce dupa sine o responsabilitate enorma. Parintii, insa, sunt fericiti atunci cand prichindeii lor sunt sanatosi, cresc, se joaca, iar timpul petrecut impreuna transforma clipele in momente de neuitat. 

Pentru a aduce multe zambete pe chipul copilului tau, ii pot face mici bucurii. 

Iata un top 3 al lucrurilor pe care bebelusii le adora si de care ar vrea sa aiba parte zilnic:

  • Masajul este o arta, iar cel mic iubeste sa fie rasfatat astfel. Nu este necesar sa il duci la spa, dar  ii poti face tu acasa, dupa baia de seara. Foloseste doar produse dermatocosmetice dedicate copiilor si maseaza usor  pielea bebelusului. Pentru ca prichindelul tau sa se simta bine, aplica miscari delicate pe tot corpul. Incepe cu talpa , apoi treci la picior, burtica, brate si spate. Daca simti ca o anumita zona sau atingere ii creeaza disconfort, nu insista. Trebuie sa stii ca, pe langa relaxare, masajul mai are si alte efecte benefice, precum imbunatatirea circulatiei, a calitatii somnului, dar si  ameliorarea durerilor provocate de colici. 

 

  • Plimbarile reprezinta pentru cei mici adevarate clipe de detensionare, dar si un bun moment pentru a observa obiectele din jur.  Psihologii afirma ca acestia adora sa exploreze, sa comunice si sa experimenteze. Pentru a se bucura de iesirile in natura, indiferent de anotimp, poti opta sa il plimbi pe cel mic intr-un sistem ergonomic de purtare. In anotimpul rece vei avea nevoie de o protectie speciala, dar vara, copilul va trebui imbracat cat mai lejer. Majoritatea bebelusilor iubesc sa fie plimbati astfel, iar de cele mai multe ori adorm in timpul iesirilor in aer liber. Daca micuțul prefera, totusi, caruciorul, opteaza pentru acesta. Pe Baby Needs gasesti tot ce ai nevoie pentru aventurile pe care le-ai planuit alaturi de el.

 

  • Inotul este o activitatea pe care prichindeii o adora. Specialistii spun ca, inca de la trei luni, cei mici pot lua contact cu apa din bazine si se pot bucura de o balaceala buna. Se vor obisnui si le va placea. Studiile arata ca inotul are multiple efecte benefice, printre care dezvoltarea motricitatii si increderii copilului, cresterea capacitatii de invatare a acestuia si crearea unei legaturi bune cu parintii. Daca optezi sa ii oferi micuțului clipe de balaceala, alege un club care are piscine speciale pentru bebelusi si profitati impreuna de o baie. 

Plimbarile in natura, inotul si masajul sunt, asadar, printre cele mai iubite activitati de care bebelusii se pot  bucura alaturi de parinti. Incearca-le pe toate si petrece clipe frumoase alaturi de prichindelul tau!

Ultimile din

Mergi la SUS