Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 3 imprimeuri în articolele vestimentare pentru fetițe în această vară

in Diverse de

Nu mai este un secret că acum există o industrie a modei pentru copii la fel ca și pentru adulți, așadar mămicile au tendința de a-și îmbrăca micuții cu cele mai moderne articole, astfel încât aceștia să țină pasul cu ultimele trenduri.

Dacă ai o fetiță, vara aceasta care se anunță foarte călduroasă cere hăinuțe lejere, dar mai ales din materiale naturale care să o ajute să se simtă bine oriunde merge, dar mai ales la joacă. Însă ce  imprimeuri ar trebui să poarte în acest sezon estival cele mici pentru fi și în pas moda? Află mai jos!

Ce hăinuțe nu trebuie să lipsească din garderoba fetiței tale în această vară

1.  Rochițele cu imprimeuri florale care inspira la joacă și veselie

Inspirate din moda femeilor, rochiile cu imprimeuri florale sunt nemaipomenite și pentru fetite în această vară. Un aspect important la care trebuie să fii atentă, însă, este materialul din care sunt realizate.

Este de preferat să alegi hăinuțele din materiale naturale, precum bumbacul care ajuta foarte mult în zilele toride, mai ales când mergeți în vacanță sau cea mică are un program de joacă prelungit. De exemplu, câteva rochii din pânză topită de in pe care să le poată purta alternativ îi vor întregi garderoba de vară. Iar la Victoria Kids poți găsi modele deosebite, dar mai ales confortabile pentru fetița ta.

2.  Motivele geometrice sunt un must-have pentru fetițe în această vară

Cu siguranță ai observat că în această primăvară s-au purtat pantalonii evazați atât la femei, cât și la fetițe. Comozi si ușor de asortat cu tot felul de tricouri, aceștia vor face cu siguranță senzație și în sezonul estival. Iar pentru a întregi tabloul modei, motivele geometrice sunt la mare căutare în această vară.

De la simplele dungi orizontale sau verticale la formele mai complexe, acestea se poartă atât la rochițe, cât și la pantalonii evazați din materiale naturale, precum bumbacul si inul.

3. Articolele vestimentare cu motive tradiționale romanești

De câțiva ani, ia este unul dintre cele mai purtate articole vestimentare. Moda apărută acum câțiva ani a prins destul de repede și la copii, în special la fete. Rochiile și bluzele de in cu motive tradiționale romanești sunt deosebite, acestea putând fi ușor de asortat și de purtat în anotimpul cald.

Broderiile si țesăturile speciale pot fi purtate atât la joacă, cât și la serbările de sfârșit de an, precum și în vacanțe. Mai mult, acestea se găsesc la o mulțime de hăinuțe pentru copii de toate vârstele.

Ca și adulții, copiii au parte de propria lor modă, iar când este vorba despre fetițe, ai foarte opțiuni la îndemână. Fie că alegi rochițe elegante cu care acestea să fie cochete, fie alegi hăinuțe practice pentru joacă, asigură-te că alegi articole din materiale naturale cu imprimeuri sau motive deosebite care pe lângă confortul oferit de care cea mică are nevoie în zilele caniculare să poată fi și în pas cu moda.

Ultimile din

Mergi la SUS