Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

TOP 3 criterii în funcție de care să alegi modelele potrivite de boxe portabile pentru telefoane

in ExtraNews de

Muzica este parte din viața tuturor, iar orice petrecere este cu adevărat însuflețită doar dacă există difuzoare din care să iasă undele magice, care au capacitatea de a ne schimba imediat starea de spirit. Grație modului în care a evoluat tehnologia în ultimii ani, este extrem de ușor să ai acces la muzica ta preferată în orice context. 

Totodată, cu ajutorul sistemelor de redare, poți să te bucuri de claritate a sunetului și de volum puternic chiar și la petrecerile desfășurate în aer liber, fără a fi nevoie să investești în echipamente scumpe sau foarte complexe. 

Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre multiplele modele de boxe portabile pentru telefoane. Află din acest articol care sunt criteriile esențiale, în funcție de care să alegi dispozitivul care te poate ajuta să dai startul petrecerii, fără a avea nevoie de altceva în afară de un smartphone. 

3 criterii pentru alegerea unor boxe portabile pentru telefoane

Boxele portabile sunt dispozitive de redare a sunetului care se pot conecta la smartphone, precum și la alte gadgeturi, prin intermediul Bluetooth-ului. Acestea au marele avantaj de a nu mai implica utilizarea de fire și, chiar dacă sunt folosite în acest regim, nu redau sunetul la o calitate nesatisfăcătoare. 

Modelele performante de boxe portabile pentru telefoane au capacitatea de a reda muzică și podcasturi la o claritate impecabilă. Pe lângă claritate, există și alte criterii esențiale pe care trebuie să le iei în calcul, atunci când cumperi un astfel de accesoriu. Iată care sunt cele mai importante trei:

  1. Putere – dacă achiziționezi o boxă doar pentru a asculta muzică acasă, atunci când faci treburi casnice, stai la masă sau inviți prietenii la o sesiune de rummy, e suficient să investești într-un model care nu are o putere extrem de mare. De pildă, boxele din gama JBL GO au puteri de 4.2W RMS. Acestea sunt suficient de ridicate pentru a face față în contextele descrise anterior. 

Dacă vrei să folosești boxa pentru a da petreceri în aer liber, ai nevoie de un model mai puternic. JBL Boombox 3 are o putere de 180W, în vreme ce BANG & OLUFSEN Beosound Explore ajunge la 60W. Firește, prețul unui dispozitiv mai puternic este mai mare.

  1. Autonomie – și autonomia este importantă, deoarece avantajul major al unei boxe portabile pentru telefoane este capacitatea sa de a funcționa independent de conectarea la o sursă de energie electrică. Majoritatea modelelor disponibile pe piață pot fi încadrate în trei categorii majore: produse cu autonomie de sub 10 ore, variante cu autonomie de 11 – 20 de ore și boxe cu rezistență de peste 20 de ore. 
  2. Rezistență – dacă achiziționezi o boxă portabilă pe care plănuiești să o folosești în exterior, în baie sau în bucătărie, trebuie să optezi pentru o variantă cu rezistență deosebită la factori de mediu. Găsești boxe cu rezistență sporită la apă, stropire, șocuri mecanice și praf. Ține cont de acest aspect și investește într-un model de boxă pe care să te poți baza chiar și în cele mai vitrege condiții! Pe Altex.ro găsești boxe portabile pentru telefoane într-o gamă variată și plină de modele performante, de la cei mai buni producători din domeniu. 

Investește în soluțiile potrivite și bucură-te de cele mai tari sesiuni de ascultat muzică sau podcasturi!


Ultimile din

Mergi la SUS