Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ţinuta în care a venit în prima zi de şcoală directoarea adjunctă a unui liceu. Lenjeria intima si tatuajele model pentru elevii prezenti?

in Monden de

În prima zi de școală, la un liceu din Gorj atenția a fost atrasă de către directorul adjunct al Colegiului National Ecaterina Teodoroiu. Ținuta profesoarei a ajuns pe prima pagină a presei locale.

Directorul adjunct al CNET, din Târgu Jiu, parea să fi venit direct din vacanţă în curtea liceului la care predă.

Profesoara, care a stat lângă deputatul Victor Ponta, şi el prezent la deschiderea oficială, a purtat o rochie albă, transparentă, lăsând să se întrevadă ceea ce pare a fi lenjeria intimă.

Întrebată de către jurnalişti dacă şi-ar lasă fiica îmbrăcată astfel, în prima zi de şcoală, această a început să-i ameninţe că-i va da în judecată.

Eu vă dau în judecată” a reacționat profesoara după ce a fost întrebată de reporteri despre ținuta aleasă în prima zi de școală. Aceștia i-au  transmis că au fost momente în care i s-a văzut lenjeria intimă.

”Nu remarc doamnele cu ținute decente sau indecente. Știu că lângă mine au fost cadre didactice. Înțeleg că ați remarcat dumneavoastră. Nu comentez” a spus Victor Ponta relateaza stirileprotv.ro

https://www.facebook.com/StirileProTV/videos/10155086777047266/

Ultimile din

Mergi la SUS