Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ţigări de contrabandă, găsite în containerele de gunoi, la Constanţa!

in Diverse/ExtraNews de

   Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Constanţa Sud, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au desfăşurat, în baza unei informaţii, o acţiune comună în urma căreia au confiscat aproximativ 100.000 ţigarete netimbrate. Ţigările au fost descoperite într-un autovehicul şi la bordul unei nave sub pavilion Norvegia, ascunse în tomberoane de gunoi, anunţă Poliţia de Frontieră.

   În data de 19.07.2017, în jurul orei 8.30, un lucrător al poliţiei de frontieră din cadrul P.P.F. Constanţa Sud, acţionând în baza unei informaţii, a oprit pentru control, la Poarta de acces nr. 10 a Portului Constanţa Sud-Agigea, un autovehicul condus de cetăţeanul român R.S., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

   În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului au fost descoperite 34.800 ţigarete, marca Assos Red, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative, acesta declarând că provin de pe o navă sub pavilion Norvegia, acostată în Portul Constanţa Sud Agigea. Imediat, o echipă formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali s-a deplasat la bordul navei menţionate unde au efectuat un supracontrol. Astfel, au fost descoperite, în cabinele echipajului şi în containere cu gunoi menajer, 60.000 de ţigarete, marca Assos Red și Fast.

   Comandantul și echipajul navei au declarat că întreaga cantitate de ţigări a fost achiziţionată din Gibraltar, pentru consum propriu. În urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 94.800 de țigarete, în valoare de 75.840 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și tăinuire. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. (foto: Poliţia de Frontieră)

Ultimile din

Mergi la SUS