Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Theodora Popa, moştenitoarea imperiului Transavia de peste 200 de milioane de euro

in Diverse de

Deschiderea complexului de golf de 15 milioane de euro, construit de omul de afaceri Ioan Popa în satul Teleac, lângă Alba Iulia, a fost prilejul pentru prima mare ieşire publică a fiicei acestuia, Theodora, moştenitoare ”imperiului” Transavia în valoare de peste 200 de milioane de euro.

Theodora are 27 de ani şi este absolventă de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. În 2014, imediat ce a absolvit facultatea, a devenit oficial membru în conducerea companiei Transavia, înfiinţată de tatăl său în 1991. În prezent, Theodora este vicepreşedinte al Grupului Transavia, evaluat la peste 200 de milioane de euro.

În condiţiile în care tatăl acesteia, Ioan Popa, a refuzat de mai multe ori să vândă afacerea şi foarte probabil nu va face acest lucru nici în viitor, Theodora este cea care va prelua la un moment dat frâiele celei mai mari companii din România de pe piaţa cărnii de pasăre. În cei trei ani de când se află în conducerea companiei, tânăra a învăţat business de la tatăl său şi este pregătită pentru o carieră strălucită în afaceri.

Theodora a ”moştenit” pasiunea pentru golf de la tatăl său, care a implicat-o şi în noul complex de golf care îi poartă numele. Tânăra este vicepreşedinte al ”Theodora Golf Club”, resort inaugurat la Teleac, comuna Ciugud, în 14 octombrie 2017, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis. Theodora Popa a fost prima care a luat cuvântul în cadrul ceremoniei de inaugurare.

”Eu, la vârsta de trei ani nu mă jucam cu păpuşile, aveam un mic telefon de jucărie şi comandam «furaje pentru pui». Poate datorită faptului că îl vedeam pe tatăl meu cât de mult munceşte şi cu câtă pasiune făcea fiecare lucru, involuntar, cred că am preluat şi eu din pasiunea lui pentru business. Cea mai mare realizare pentru mine este ca tatăl meu să vadă că pot să conduc această companie exact aşa cum îşi doreşte el”, declara Theodora Popa, în 2015, pentru Ziarul Financiar. La rândul său, Ioan Popa, afirma despre fiica sa: ”De mică a venit cu mine, atât la birou, cât şi în vizită la ferme. Deoarece o cunosc suficient de bine, pot spune că întotdeauna am fost sigur că îmi va călca pe urme“. Pe lângă golf, Theodora Popa mai este pasionată de călătorii şi de schi.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS