Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Teo Trandafir NU se mai ascunde! A vorbit despre CĂSĂTORIE…

in Monden de

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Naturalețea sa și felul în care spune lucrurilor pe nume au făcut-o să fie iubită de public.

Chiar dacă nu vorbește prea des despre viața sa personală, Teo a decis să spună cum stau lucrurile în ceea ce privește dragostea, mărturisind motivul pentru care nu s-a recăsătorit.

,,Nu mai cred în iubire, în acele suflete pereche.Cred în iubire şi într-o relaţie de respect, parteneriat, nu mai cred în amor ghebos. Am foarte mulţi oameni în viaţa mea, nici unul neapărat.Nu sunt făcută să fiu măritată. M-am măritat de două ori, de fiecare dată când am făcut asta, a doua zi am simţit am ceva legat de gât.

Nu pot să stau măritată, îmi place diversitatea. Primul lucru la care mă gândesc, cum aş divorţa eu de aici. Îmi place să mănânc papuţachia, este un fel de mâncare grecească.

Vreau să mă mut în sudul Franţei, nu îmi plac vacanţele. În weekend-uri plec din Bucureşti, ultima oară am fost la Mănăstirea Curtea de Argeş. Cred că dacă faci o nedreptate unui om, ti se va întoarce. Peste douăzeci de ani aş vrea să fiu în televiziune, alături de colegii mei’’, a spus Teo Trandafir pentru o revistă din România.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS