Tentativă de viol în staţia de autobuz. „Poliţia a spus că nu vine decât dacă sunt dovezi concrete”

in ExtraNews de

Incidentul s-a petrecut duminică, 28 iulie, în jurul orei 22.00, într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa.

„Politia română loveşte din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi aşa, a luat o femeie din staţie i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”, descrie un martor al incidentului cele petrecute duminică seara.

Mai departe, oamenii au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia Poliţiei. „Au sunat la poliţie, iar poliţia le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol … păi ce concret vrei când femeia aia speriată ţipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveţi grijă pe unde umblaţi, mai ales noaptea, că nu poţi şti peste cine dai. Poliţia a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil”, notează martorul.

Oficial, IPJ Constanţa a transmis că „poliţiştii Secţiei numărul 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa.

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.” La finalul audierilor, în dimineaţa zilei de luni, 29 iulie, bărbatul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa. În ceea ce priveşte atitudinea poliţiştilor de la Secţia 5, în clipa în care au preluat apelul la 112, IPJ Constanţa menţionează că o să revină cu detalii.

In Constanta, via Astrid Ciubotaru: “Politia romana loveste din nou ! Un " barbat" daca l pot numi asa ( locuind la…

Publicată de Loredana Lacramioara Belciug pe Duminică, 28 iulie 2019