Te simţi rău? Iată remediul care te face să te simţi mult mai bine în doar cinci minute

in Sanatate de

”Scapă de durere, stres, circulație sanguină defectuoasă, probleme de respirație, activează-ți forțele vitale ale corpului în doar 5 minute”, scrie doctorul Andrei Laslău. Și faceți aceste lucruri cu degetele! Deoarece fiecare deget este conectat la două organe interne.

Metoda numită „Jin Shin Jyutsu”, este o formă de artă antică japoneză de vindecare. Potrivit acesteia, emoțiile pot fi echilibrate stimulând punctele biologice de la mâini. Principiul este următorul: fiecare deget al mâinii este conectat cu două organe interne și corespunde unei anumite emoții ce poate provoca simptome fizice specifice.

Strângeți ferm unul din degete și țineți-l astfel preț de 3-5 minute, respirați profund pentru a elibera durerea dintr-un anumit organ.

Iată în ce mod organele interne și emoțiile sunt legate de degete:

– Degetul mare
Organele interne: stomacul și splina.
Emoțiile: anxietate și depresie.
Simptomele fizice: probleme de piele, dureri abdominale, nervozitate, cefalee.

– Arătătorul
Organele interne: vezica urinară și rinichii.
Emoțiile: frică, dezamăgire, confuzie.
Simptomele fizice: dureri musculare și de spate, dureri de dinți, probleme digestive.

– Mijlociul
Organele interne: vezica biliară și ficatul.
Emoțiile: indecizie, furie, iritabilitate.
Simptomele fizice: probleme de circulație sanguină, dureri menstruale, probleme de vedere, oboseală, migrene.

– Inelarul
Organele interne: vezica biliară și ficatul.
Emoțiile: indecizie, furie, iritabilitate.
Simptomele fizice: probleme de circulație sanguină, dureri menstruale, probleme de vedere, oboseală, migrene.

– Degetul mic
Organele interne: inima și intestinul subțire.
Emoțiile: anxietate, nervozitate, stimă de sine redusă.
Simptomele fizice: boli cardiace, dureri de gât, balonare, probleme cu articulațiile.

Acum cunoașteți principiile și secretele metodei japoneze Jin Shin Jyutsu. Nu vă rămâne decât să vă restabiliți starea de sănătate și să vă echilibrați emoțiile!

Metoda japoneză de vindecare. Scapă de dureri cu ajutorul celor patru puncte din palmă

Trebuie doar să exerciţi o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mâna ta stângă!

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare şi arătător de la mâna dreaptă, exercita o presiune constantă, timp de aproximativ 1 minut, asupra următoarelor 4 puncte situate între degetele de la mâna stângă astfel:

Presiune între degetul mare şi arătător – eliminarea stării de greaţă, a durerilor de cap, a migrenelor precum şi a fricii
Presiune între degetul arătător şi mijlociu – eliminarea stărilor de rău asociate unei răceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum şi a stresului
Presiune între degetul mijlociu şi inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi şi ficat precum şi a sentimentelor de furie
Presiune între degetul inelar şi degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum şi a sentimentelor de tristeţe

Avem un sistem complex de structură a energiei, şi tot corpul nostru reacţionează la schimbări bruşte de emoţie. Aceste emoţii rulează prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda” lor.

Sfat suplimentar: În timpul exercitării presiunii pe acele puncte, este necesar să inspiraţi şi să expiraţi cât mai adânc!