Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tara unde politistii nu au dreptul să îi aresteze pe judecătorii care comit infracțiuni în trafic sau sunt in stare de ebrietate

in Extern

Un amendament al noului cod rutier rusesc uimește o lume întreagă. Potrivit acestuita, poliției rutiere i se interzice reținerea permisului de conducere când vine vorba de judecători.

Noul cod rutier a fost publicat în Monitorul oficial rus și a intrat în vigoare vineri. Potrivit unui amendament, polițiștii din Rusia nu vor mai avea dreptul să îi aresteze pe judecătorii care comit infracțiuni în trafic, chiar și în caz de conducere în stare de ebrietate, informează AFP.

Dacă totuși polițiștii vor să aplice legea, ei pot redacta un raport despre infracțiunea comisă, care va trebui transmis Ministerului de Justiție.

Regimul preferențial exista deja în codul rutier rus, dar se aplică până acum numai procurorilor. Parchetul general rus motivează măsura inițiată, declarând că este menită să „împiedice poliția să exercite presiuni asupra procurorilor” relateaza libertatea.ro

html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Loading...
CYD PRO MEDIA

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS