Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tabăra urbană de engleză, un elixir pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău

in Educational de

Odată cu încheierea anului școlar, părinții încep să caute activități pentru copiii lor, astfel încât aceștia să petreacă timp de calitate și să poată învăța ceva nou. Secretul pentru a-i atrage pe cei mici constă în combinarea utilului cu plăcutul. Ce înseamnă acest lucru? Că trebuie să cauți activități prin care cei mici să învețe în timp ce se joacă. De altfel, aceasta este cea mai bună metodă de învățare pentru copii.

Oferă copiilor șanse să devină independenți și încrezători în sine, în timp ce socializează, își fac noi prieteni și învață noi abilități. Iar dacă vrei să te axezi pe dezvoltarea abilităților lingvistice, o variantă de luat în calcul este tabăra urbană de engleză pentru copii îndrăgită de numeroși părinți. Poți încerca să cauți diferite tabere de vară, deoarece oferă oportunități structurate pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Ce abilități poate deprinde copilul tău într-o tabără de engleză?

Învață repede prin joacă

Taberele urbane de limba engleză oferă o modalitate eficientă de a învăța sau aprofunda o limbă străină. Într-o astfel de activitate, copiii învață cum să folosească limba engleză într-un mod practic, ceea ce îi va ajuta să rețină mult mai ușor și mai repede anumite cuvinte și fraze.

Taberele urbane nu sunt doar educaționale, ci și distractive și fac învățarea interesantă. De asemenea, au un impact pozitiv asupra copiilor, atât mental, cât și fizic. Activitățile dintr-o tabără urbană de engleză sunt pline de aventuri, sport, jocuri și ateliere de lucru, care oferă copiilor șansa de a se distra și de a se juca în timp ce învață limba engleză.

Își dezvoltă abilitățile personale

Pauza de la mediul de acasă oferă copiilor posibilitatea de a-și descoperi punctele forte și abilitățile, de a cuceri noi provocări, de a gândi creativ și de a rezolva probleme, de a-și consolida stima de sine și de a deveni independenți din anumite puncte de vedere. Toate aceste lucruri derivă din încrederea pe care o dobândesc în propriile forțe, datorită rapidității cu care învață o limbă străină, din comunicarea deschisă cu ceilalți copiii, dar și din activitățile de lucru în echipă.

Își face prieteni noi

Taberele sunt mediul ideal în care copilul tău își poate face prieteni cu care să împărtășească aceleași pasiuni, hobby-uri și interese. Chiar dacă cei mici nu se cunosc dinainte, într-o tabără urbană vor avea ocazia de a se împrieteni într-un timp record datorită activităților realizate în echipe. De altfel, pentru cei mici este o adevărată provocare momentul cunoașterii noilor colegi.

Dacă te-am făcut curios, pe site-ul englezacopii.ro găsești o astfel de oportunitate pentru copilul tău. Într-o tabără urbană de engleză se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani. Toate activitățile din acest gen de tabără sunt sănătoase atât pentru mintea, cât și pentru corpul celor mici. Un lucru important de reținut: tabăra urbană de engleză face rabat de la orice tip de dispozitiv inteligent (telefon, tabletă, laptop etc.) și se concentrează în jurul potențialului și creativității copiilor.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS