Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Supermarket amendat pentru că a vândut miercuri o caserolă cu ceafă de porc pe care scria că a fost ambalată joi

in ExtraNews

Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor din Arad au verificat, joi, un supermarket din oraş după ce un client a cumpărat, miercuri seară, o caserolă cu ceafă de porc pe care scria că a fost ambalată în 20 aprilie 2017, adică în ziua următoare, autorităţile dând o amendă de 5.000 de lei în acest caz.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consmatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat, joi, corespondentului News.ro, că un supermarket Billa din municipiu a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru etichetarea greşită a unui sortiment de carne.

Conform sursei citate, un client a reclamat că, miercuri seară, în jurul orei 19.30, a cumpărat o caserolă de ”ceafă de porc fără os felii” de aproximativ jumătate de kilogram, pe care scria că a fost ambalată în 20 aprilie 2017, adică în ziua următoare cumpărării. Clientul s-a uitat la etichetă abia când a ieşit din magazin, dorind să se asigure că produsul este în termen de valabilitate, iar atunci a observat că a fost etichetat cu data următoarei zile.

”Sancţiunea aplicată operatorului economic a fost pentru practici comerciale şi comportament incorecte în relaţia cu consumatorii. Operatorul şi-a însuşit faptul că un angajat a marcat în mod eronat data pe ambalaj”, a declarat comisarul-şef  Gheorghe Iancu. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat că va verifica, de asemenea, produsele din magazin. Citeste mai mult: adevarul.ro

Comentarii
html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS