Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Supărarea, consecința orgoliului și incapacității de a comunica

in Diverse

Fiecare persoană este ofensată. Chiar și astăzi, pe drumul spre muncă, cineva a pășit accidental pe picior și nu și-a cerut scuze. Este ofensator? Bineînțeles! Sau în ajunul unui iubit a spus sau a făcut ceva greșit. Este ofensator? Bineînțeles! Sau tu, grijuliu, ai înghițit cafeaua prea caldă și ai ars. Și apoi jignit: pentru ei înșiși, pentru cafea și pentru întreaga lume. Asta e ghinion …

În ciuda faptului că sentimentul de resentimente este foarte comun și fiecare persoană testează în mod regulat, este necesar să înțelegem daunele sale și să cedăm acestui sentiment cât mai puțin posibil. De unde vine acest sentiment și de ce afectează atât de mult o persoană?

Orice este imposibil să jignesc!

Persoana însuși ia decizia de a fi jignită sau nu. În cele mai multe cazuri, desigur, greșit, dar încă percep șef remarcă nedrept cum să reacționeze la îngrijirea unei persoane dragi cuiva crezi că este mai puțin valoros, cum altfel pentru a arăta lumii nemulțumirea față de nivelul de trai?

În plângerile lor, adulții arată oarecum ridicol și ca niște copii mici, care se jignesc de lacrimi grele și lacrimi abundente.

Ce poate face o persoană mult de când a urcat această vârstă, dar să fie ofensat despre și nici un motiv să nu se oprească, și detestă serios și consideră că acest sentiment îl ajută cumva în viață?

El nu înțelege că resentimentul este un sentiment distructiv care interferează cu dezvoltarea personalității sale. Persoanele nedrepte nu ating niciodată succesul în nici o sferă a vieții.
Dacă lăsați insultul în sufletul vostru și lăsați-l să se stabilească acolo, acesta va deveni principala senzație care nu permite dezvoltarea altor sentimente. De asemenea, începe să distrugă în muguri toate rafalele cele mai nobile ale omului, necesare creșterii personale.
Resentimentul este principala frână în atingerea scopurilor.
Resentimentul este cauza bolilor care apar pe planul fizic.
Înțelegeți cât de gravă este asta?

În centrul tuturor greșelilor se află așteptări nejustificate și dorințe nerealizate .

În comunicarea cu oameni apropiați, față de care nu sunteți indiferenți, sunteți în așteptarea constantă a ceva: mama va cumpăra o păpușă (nu a cumpărat); aici este prietenul meu de astăzi pentru binele meu înainte de a ieși din afacere și vom merge la o cafenea (nu a fost liber, nu a plecat); Acum copilul meu este perfect pentru a învăța limba engleză și du-te la facultatea cea mai prestigioasa prestigioasa universitate (nu a învățat, nu a făcut – el a tratat ca pe animale, în general). Și am plecat: nemulțumirile apar din senin, aproape de fanteziile tale, acuzații plouat pe șefii de prieteni și rude, ca un corn al abundenței, și ei nu înțeleg care este problema și să înceapă să se considere vinovat în fictiv „vai ta “.

Astfel, o persoană jignită distruge nu numai pe sine, ci impune și sentimente distructive asupra rudelor sale.

Pentru a vă insulta lumea, planurile, personalitatea, trebuie să învățați să transformați acest sentiment negativ într-o energie pozitivă a succesului și a dezvoltării:

1. Eliberați infracțiunea, scapați-vă de ea. Dacă sunteți jignit de o anumită persoană sau persoane, iartă – le orice mod poți lăsa să știe că nu se va supăra la ei, și cred că profesorii din viața ta: le scrie despre el, trimite SMS – uri și de apel. În cazul în care nu doriți să vedeți și să auziți sau să le aveți, utilizați metoda de vizualizare – foarte clar și distinct imagina o persoană care iartă, și cu toată sinceritatea și dragostea Speak gheață-iertare. Adio nu pentru o bifurca, ci pentru partea de jos a inimii.

2. Încercați să nu lăsați insulte în suflet . Rezumat din situații neplăcute și oameni neplăcuți. Amintiți-vă că oamenii jigniți și agresivi sunt vampiri energetici, iar prin infracțiunea lor vă provoacă să contactați, astfel încât să vă puteți alimenta cel puțin energiei proaspete. Nu le oferi șansa asta.

3. Nu faceți mișcări clare în atingerea obiectivelor. Dacă și – au construit în mintea ta orice dorinta ( de a deveni bogat, să devină un favorit), mutați – l foarte încet și cu grijă, nu pierde timpul pe resentimente inutile (care nu sa întâmplat azi), și intră treptat în rezonanță cu această dorință, demonstrând calm și nu interes excesiv (dacă nu înțeleg, atunci nu pot trăi direct).

Drept urmare, o persoană înțelege că nu și-a atins scopul, că este dezamăgit, jignit de viață, el însuși, universul, despre care el nu ar fi ajutat și nu mai poate acționa și, prin urmare, încetează să se dezvolte.

4. Nu mai așteptați comportamentele necesare pentru dvs., unele schimbări pozitive în opinia dvs. aici și acum, amintiți-vă că Universul funcționează pe principiul „Nimeni nu ar trebui să aibă nimic” ;

Resentimentul este o consecință a mândriei și incapacității de a comunica . False auto-elevare face o persoană percepe el însuși, iubitul său, ca super-ființă: eu sunt cel mai frumos, eu sunt cel mai deștept, eu sunt cel mai de succes. Și Universul și alți oameni o percep ca de obicei, capul îi convine că întârzie, ca un lucrător obișnuit, iubita fată pleacă de la el la altul, pentru că nu găsește nimic interesant pentru ea în această persoană. Super-creatura nu înțelege de ce este subestimat acest ideal, și începe să fie protejat și apărat împotriva lumii prin insultă.

Dar chiar și cei mai infectați cu vanitatea și resentimentele, o persoană își poate transforma emoțiile distructive în energie creativă. Totul este stabilit prin iertare sinceră.

Sursa


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS