Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Suma COLOSALA pe care o va incasa Petre Roman de la Camera Deputatilor

in Politic de

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a adoptat decizia prin care, lui Petre Roman, urmează să-i fie plătită indemnizaţia restantă din perioada februarie 2015 – septembrie 2016. Fostul premier și-a reluat mandatul de deputat pe 20 septembrie în condiţiile în care nu există încă un verdict definitiv al instanței în procesul intentat ANI.

Potrivit digi24.ro, Petre Roman avea, în momentul revocării mandatului, funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă, funcție care i-a adus în luna ianuarie 2015 o indemnizație netă de 5.031 lei.  Făcând un calcul pentru perioada februarie 2015-septembrie 2016, rezultă că liberalul ar putea primi de la Camera Deputaților peste 100.000 de lei (echivalentul a circa 23.000 de euro).

Roman și-a reluat mandatul după mai bine de un an și jumătate de la pierderea lui din motive de incompatibilitate și în contextul în care nu există încă un verdict definitiv al instanței în procesul intentat Agenției Naționale de Integritate, scrie infoalert.ro

Ultimile din

Mergi la SUS