Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Submarinele britanice au primit ordin să se apropie de Siria

in Extern de

Marea Britanie se pregătește să participe la lovituri împotriva Siriei, alături de Statele Unite. Submarinele britanice au primit ordin să se apropie de Siria, la o distanţă care să permită lansarea de rachete, relatează Express.co.uk.
Theresa May a ordonat ca submarinele britanice să se apropie la o distanţă care să permită lansarea de rachete asupra Siriei, iar acest atac ar putea începe joi noaptea. Deşi a dat acest ordin, Theresa May încă ar cântări decizia privind o intervenţie britanică în Siria.

Potrivit BBC, Theresa May ar putea decide însă implicarea Regatului Unit într-o operaţiune în Siria, alături de Statele Unite, fără a cere aprobarea parlamentului de la Londra. Informaţiile vin în contextul în care Donald Trump a transmis un mesaj alarmant pe contul său de pe Twitter, în care anunţă Rusia că Statele Unite sunt pregătite să tragă cu rachete spre Siria.

Criza din Siria a atins din nou cote alarmante, după ce zeci de persoane au fost ucise sâmbătă, la Douma, într-un premus atac chimic. Guvernul sirian a fost acuzat de acest atac, însă Damascul respinge acuzaţiile, pe care le consideră ”fabricate”. Totodată, Rusia, principalul aliat al regimului lui Assad, a acuzat că atacul chimic a fost ”regizat în faţa camerelor de luat imagini” de către Căștile Albe.

Sursa: libertatea.ro

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS