Știai că în garderoba ta există 10 articole pe care niciun bărbat NU le suportă? Scapă de ele dacă vrei să îți seduci iubitul!

in Diverse de

Majoritatea femeilor adoră să experimenteze diverse stiluri vestimentare și să își achiziționeze haine cât mai originale și inedite. În același timp, însă, multe nu iau în calcul faptul că bărbații detestă o parte din articolele cu care ele se mândresc și pe care le consideră comode și practice. 

Bineînțeles, nimeni nu îți spune că trebuie să te îmbraci în funcție de preferințele celor din jur. În fond, important este să îți placă ție. Cu toate acestea, este bine să ai în vedere că nu poți folosi anumite piese din garderobă ca armă a seducției. Iar în situația în care ești de părere, totuși, că alegerea cea mai inspirată pe care o poți face este aceea de a fi tu însăți, indiferent de context, purtând doar ceea ce te face să te simți în largul tău, nu este cazul să rămâi mirată dacă, la primele întâlniri, nu vei avea parte de complimente sincere și priviri admirative. 

10 piese din garderoba unei femei pe care bărbații le detestă

  • Balerinii

Aceștia vor rămâne mereu în topul articolelor iubite de femei, dar pe care bărbații nu le pot suporta. Mulți îi consideră ca fiind o combinație nefericită de încălțăminte care nu este nici sport, nici elegantă, și care nu pune în niciun fel în valoare forma frumoasă a piciorului.

  • Blugii boyfriend

Chiar dacă ești de părere că o femeie cu o siluetă de invidiat poate fi extrem de sexy într-o pereche de blugi boyfriend, află că, de fapt, bărbații nu sunt de aceeași părere. Pentru ei, un astfel de model este mult prea masculin și nu pune în evidență liniile curbate și atrăgătoare ale corpului.

  • Bluzele babydoll 

Astfel de articole nu au fost niciodată pe gustul domnilor, în special dacă au și imprimeuri colorate și jucăușe. Din punctul lor de vedere, bluza babydoll nu ar trebui să existe decât în garderoba unei adolescente.

  • Rochiile mult prea scurte și decoltate

Contrar aparențelor, niciun bărbat nu iubește articolele care lasă la vedere prea mult din părțile corpului, deoarece consideră că senzualitatea nu are nimic de-a face cu hainele excesiv de sexy. Dacă vrei să îl seduci, alege stilul feminin și clasic și investește puțin timp pentru a cumpăra o rochie de seară rafinată și elegantă, care să îți pună în mod delicat în valoare formele feminine.

  • Pijamaua din bumbac

Pijamaua cu diferite imprimeuri, din bumbac, nu va fi niciodată sexy în ochii partenerului tău. Oricât de comodă și practică ar fi, înlocuiește-o cu lenjeria intimă atrăgătoare. Chiar și în situația în care ai o relație de cuplu stabilă și ești de părere că poți purta orice în prezența lui, află că ar fi mult mai bine să o eviți.

  • Pantalonii harem sau șalvarii

Pantalonii care ascund aproape complet formele corpului, cum ar fi cei în stil harem sau șalvarii, vor fi văzuți mereu de bărbați ca fiind contrariul feminității, oricât de răcoroși și comozi ar fi pentru tine pe timp de vară. 

  • Sandalele sport

Dacă ar putea, un bărbat ar interzice, pur și simplu, purtarea sandalelor sport de către femei, pe care nu și-ar dori să le vadă în niciun fel de context, nici măcar în timpul drumețiilor la munte. 

  • Salopeta

Salopeta intră, de asemenea, în categoria articolelor pe care reprezentanții sexului masculin le consideră ca fiind prea puțin feminine, neatrăgătoare și adecvate, mai degrabă, pentru ținutele de școală.

  • Turtlenecks

Oricât de mult te-ar surprinde, bluzele și puloverele pe gât nu sunt apreciate de bărbați. Majoritatea le percep ca fiind excesiv de formale și convenționale, ca și când femeile care le poartă ar avea o atitudine rece și distantă sau ar avea ceva de ascuns.

  • Lenjeria nude

Aceasta este asociată de bărbați cu un stil învechit, mai potrivit pentru doamnele în vârstă decât pentru acelea care ar trebuie să îi seducă. Nu uita că, în fond, ei sunt mereu în căutare unor femei emancipate și sigure pe ele, iar lenjeria simplă, nude, le transmite exact contrariul: neîncredere,  pudoare și timiditate.

În concluzie, chiar dacă nu este nimic mai important decât confortul tău și nu ești obligată să renunți la articolele în care te simți bine, amintește-ți mereu că, pentru a impresiona bărbații, este bine să apelezi, din când în când, și la altfel de ținute. Nu în ultimul rând, înainte să declari că ei sunt prea exigenți sau pretențioși, ia în calcul că și în garderoba lor există piese pe care nu ți-ai dori să le vezi. Așadar, nu trebuie să te simți în niciun fel discriminată!