Ştefan Mandachi, un afacerist din Suceava, a construit primul metru de autostradă din judeţ

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Ştefan Mandachi, un om de afaceri sucevean, a anunțat într-o conferință de presă organizată luni, 4 martie, că a construit de unul singur primul metru de autostradă din județ.

Afaceristul a declarat că primul metru de autostradă va fi inaugurat undeva între Voroneț și Putna, pe data de 15 martie, la ora 15:00. Potrivit Monitorului de Suceava, inițiativa este una simbolică, de protest față de lipsa de interes a autorităților în ceea ce privește infrastructura rutieră a Moldovei.

Horoscop 5 martie 2019. Surprize în dragoste şi un secret bine păstrat
Porțiunea de autostradă a fost construită de o firmă de specialitate și a costat 4.500 de euro.

Ştefan Mandachi a mai anunțat că, la data inaugurării, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de unități fast food Spartan din țară, precum și la celelalte afaceri pe care le deține.

Suceveanul speră ca oamenii de afaceri îi vor urma gestul, în semn de dezaprobare față de inacțiunea administrației centrale.

Ştefan Mandachi, cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”, a subliniat că gestul său este unul personal, nu politic. De altfel, afaceristul a ținut să precizeze că nu este membru al vreunui partid.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...