Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Spectacol în memoria Regelui Mihai I! Ștefan Bănică susține 3 concerte de Crăciun, dedicate memoriei Majestății Sale

in ExtraNews de

Ștefan Bănică va susține cele 3 concerte de Crăciun, în 2 zile. Au avut loc modificări de ultim moment. Spectacolele vor fi dedicate memoriei Majestății Sale, Regele Mihai.

După mai multe runde de discuții, în care s-au căutat soluții, programul concertelor de Crăciun susținute de Ștefan Banica la Sala Palatului, din București, va fi adaptat și va suferi câteva modificari, ca urmare a situației neprevăzute din perioada 14-16 decembrie si din respect pentru cei peste 12.000 de oameni, care au cumpărat bilete la aceste concerte. Sunt spectatori care au achiziționat bilete chiar cu luni de zile înainte, mulți vin din țară sau chiar din străinătate, cu rezervari de bilete pentru transport si cazare.

Spectacol în memoria Regelui Mihai I

Spectacolul anunțat pentru 15 decembrie se suspenda si va fi reprogramat pentru data de 16 decembrie, ora 17, pentru ca trupul neînsuflețit al Majestății Sale, Regele Mihai, va fi depus la Palatul Regal, in vecinatatea Sălii Palatului și respectăm acest moment. Concertele de Crăciun Stefan Banica de pe 16 decembrie se vor desfasura după finalizarea programului funeraliilor din București.

În același timp, trebuie să precizăm faptul că purtăm și responsabilitatea tuturor celor care si-au achizitionat bilete la concertele de Crăciun și care își doresc, așa cum și noi ne dorim, ca aceste spectacole să aibă loc. În această situație, cu totul excepționala, Ștefan Bănica spera ca toti cei care aveau bilete la concertul programat initial pe 15 decembrie sa-si poata amana sau prelungi călătoriile/activitătile pana a doua și să fie prezenți la Sala Palatului pe 16 decembrie, la ora 17, pentru a sarbatori impreuna Crăciunul. Ștefan Bănica multumeste inca o data publicului sau pentru intelegere, suport si loialitate.

Cele 3 concerte de Craciun Stefan Banica, de la Sala Palatului, se vor desfasura astfel:
Concertul anunțat pentru data de 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
Concertul anuntat pentru 16 decembrie va incepe la ora 20:30
Concertul de pe 17 decembrie rămane asa cum a fost stabilit initial, la ora 19:30
Cele doua concerte de Crăciun de pe 16 decembrie vor fi dedicate memoriei Majestății Sale, Regele Mihai. Stefan Banica este singurul artist roman care se împune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie – Concertele Extraordinare de Crăciun.

Sursa: libertatea.ro

Ultimile din

Mergi la SUS