Sotia nu este atrasa de mine

in Diverse de

Sunt casatorit de 7 ani cu o femeie cu care inainte am fost prieten inca vreo 5. Ne-am casatorit, in acceptiunea ambilor din dragoste.

Tin la ea si ea tine la mine. Avem doi copii. La pat a fost tot timpul o problema, insa de-a lungul timpului am crezut ca e de la mine si am incercat sa modific diverse.

Nu demult am realizat, stiu… dupa multi ani, ca de fapt sotia nu a fost niciodata atrasa sexual de mine; i-a placut de mine, am corespuns criteriilor pentru sot, insa nu a fost atrasa sexual. Tine la mine, sunt convins.

I-am spus ce cred si am citit pe chipul ei confirmarea acestui lucru; verbal nu a confirmat 100%, insa o cunosc; ne intelegem din priviri la multe lucruri. A reusit chiar, intr-un moment de maxima sinceritate, sa afirme ca probabil asa este si ca si-ar fi dorit sa cunoasca mai multi inainte de casatorie. Nu si-a dat seama ca daca nu e atrasa sexual de mine vom avea probleme, iar eu nu mi-am dat seama atunci.

Acum am ajuns sa fac un gest extrem: sa o rog sa se gandeasca la altcineva cand face dragoste cu mine; a acceptat cu greu, insa a acceptat pana la urma. A inchis ochii, mi-a spus la cine se gandeste si am avut parte de cea mai tare partida de „dragoste”, singura adevarata cred, de cand ne cunoastem. Pacat ca facea dragoste doar cu trupul meu, nu si cu mine. Am rugat-o sa mai facem o data la fel si a acceptat, insa de data asta a incercat sa se gandeasca la mine alternativ cu celalalt, probabil din mila, si… nu a mai iesit nimic pentru niciunul din noi.

Ma simt groaznic. Dupa atatia ani sunt frustrat, ranit in orgoliu, suparat, nervos, insa tin la ea. Nu cred ca se mai poate face nimic. Nu pot nici continua sa ma culc cu ea stiind ca pentru a fi bine ea trebuie sa se gandeasca la altcineva.