Sotia lui Dinca a recunoscut totul in fata anchetatorilor. „Gheorghe a pus pamant peste…

in ExtraNews de

Soția lui Gheorghe Dincă a fost audiată ieri în cazul crimelor pe care mecanicul auto le-ar fi comis la Caracal. Elena Dincă a ajuns pentru a doua oară în fața procurorilor. Prima oară s-a eschivat mai mult, însă de data aceasta a început să dea detalii noi despre bărbatul pe care îl urăște întreaga Românie.

Elena Dincă nu l-a bănuit pe Gheorghe de crime
În cea de-a doua rundă de audieri, Elena Dincă a dat câteva detalii noi procurorilor despre cum se comporta Gheorghe cu ea înainte să comită (așa cum se presupune) crimele. Elena a spus că soțul ei nu i-a dat de bănuit niciodată că ar fi omorât două adolescente și a mai spus că a văzut cu ochii ei cum a acoperit rampa cu pământ în atelierul auto improvizat în locuință.

Femeia spune că a sesizat o schimbare în comportamentul lui Gheorghe din luna noiembrie 2018, când a devenit mai vulgar și mai agresiv decât era. Femeia a mai recunoscut că i-a trimis bărbatului ei sume de bani din Italia, câte 400 sau 500 de euro, bani în plus față de cei pe care Dincă îi câștiga, împuternicit de femeie să ridice și pensia ei.

E. Dincă: „Îi trimiteam lunar soțului diverse sume de bani, 400-500 de euro”

„„Personal cunosc faptul că soțul meu a acoperit cu pământ rampa ce se afla dispusă în atelierul auto, nivelând totodată această încăpere cu scopul de a face cameră de locuit. În această cameră în care se află rampa se făcea accesul de pe holul locuinței, ultima ușă pe partea dreaptă. Menționez că soțul meu nu mi-a dat de bănuit vreodată în acest timp că poate recurge la astfel de gesturi. Doresc să arăt că o oarecare schimbare în comportamentul soțului meu am observat-o în cursul lunii noiembrie 2018, în sensul că începuse să consume alcool, devenind oarecum violent și vulgar în exprimare”, sunt declarațiile făcute de Elena Dincă în fața procurorilor DIICOT, notează cancan.ro.

„În perioada în care mă aflam plecată în Italia lunar, îi trimiteam soțului diverse sume de bani cuprinse între 400 și 500 de euro, soțul meu ridicând totodată și pensia mea lunară”, a mai spus Elena.