Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Soţia filosofului Mihai Şora, pe Facebook: Pozitivi, amândoi. Şi doar Dumnezeu, în mare mila Sa

in ExtraNews de

Soţia filosofului Mihai Şora, Luiza Şora, a postat marţi pe Facebook un mesaj interpretat, în contextul epidemiei de coronavirus, de toţi cei care au comentat, ca un anunţ că atât ea, cât şi soţul său ar fi fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cele peste 200 de comentarii conţin urări de sănătate.

”Pozitivi, amândoi. Şi doar Dumnezeu, în mare mila Sa”, a scris Luiza Şora pe Facebook.

În toate comentariile li se urează sănătate, unii interpretând însă că anunţul se referă la starea de spirit şi nu la cea de sănătate.

În urmă cu aproximativ trei ore, filosoful Mihai Şora anunţa pe Facebook că a venit iarna, că aduce ghivecele de flori din blacon în casă şi că se retrage ”la citit şi desenat”.

”A venit iarna. Văd o pojghiţă de zăpadă pe acoperişul caselor: avea, aşadar, dreptate copacul de sub fereastră să aştepte cuminte şi să nu înflorească. 18 grade în cameră. Într-o vreme, în anii ceauşismului, eram meşter în instalaţii din perne, pături şi ţoluri perfect îmbinate în jurul biroului; gândul meu pios se îndrepta, de fiecare dată, către poporul eschimos, de la care am învăţat alcătuirea culcuşului. Merg acum să aduc ghivecele din balcon în casă, iar apoi, cu permisiunea dumneavoastră, mă retrag în micul meu iglu, la citit şi desenat”, a scris filosoful.

În ultimele zile, a avut mai multe postări în care îndemna oamenii să stea în casă.

Autor: News.ro

Ultimile din

Mergi la SUS