Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Kovesi și echipa de procurori au băgat frica în hoți. DNA a făcut o treabă excelentă în România”

in Politic de

Sorin Ovidiu Vîntu a lăudat în interviul din arest activitatea Direcției Naționale Anticorupție. Deși a afirmat că „nu îi este simpatică” Laura Codruța Kovesi, omul de afaceri a afirmat că apreciază munca ei și a echipei de procurori care a reușit să „bage frica în hoți”.

„DNA a făcut o treabă excelentă în România. Politicieni ajunseseră de un tupeu extraordinar, voiau și 40% dintr-un contract. Lăcomia nu mai avea margini. Omul de afaceri era obligat să fure 400% ca să își scoată și el banul și să dea și șpaga.

DNA a reușit să curețe. A reușit să bage frica. Excepțional! Majoritatea cazurilor pe care le vedeți sunt până în 2015. După 2015-2016 nu mai sunt așa mulți hoți. A intrat frica în ei! Deci ar trebui să îi felicitați pe cei de la DNA. Nu mă refer la doamna Kovesi. Nu îmi este simpatică. Mai ales dacă este să dau credit la afirmațiile lui Ghiță, aș spune dimpotrivă chiar. Dar a făcut treaba. Ea și echipa aia de procuri au făcut treaba”, a precizat Sorin Ovidiu Vîntu.Privacy Policy Settings

Mergi la SUS