Sofer român, care urma să devină tată de gemeni, a pierit într-un accident groaznic. Soția și fiul lor îl așteptau acasă pe tânar

in ExtraNews de

Un șofer român de camion a murit în Belgia. Bărbatul a fost victima unui accident devastator. Românul devenea tată de gemeni, peste fix o lună.

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 32 de ani, a murit. Soția și fiul lor îl așteptau acasă pe român, iar peste o lună familia urma să se mărească cu doi gemeni care urmează să se nască.

Accidentul devastator a avut loc în provincia De Pinte, pe autostrada E17, în direcția Kortrijk. Două camioane s-au ciocnit mortal, iar şoferul român şi pasagerul din celălalt camion au murit pe loc, fără nicio şansă de supravieţuire.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, la ora 14.20, când Florin Corsei a coborât din camion. Bărbatul a parcat la marginea drumului pentru a verifica dacă vehiculul său este în regulă, după ce reparase o pană. Atunci, un alt camion a ieşit de pe carosabil şi a intrat puternic în vehicului condus de şoferul român.

În urma accidentului devastator, șoferul camionului care a provocat accidentul a suferit multiple răni şi a murit pe loc. Acesta era un bărbat de 55 de ani din Waregem, scrie Monitorul de Botoşani.

Florin Corsei a fost transportat de urgenţă la spital unde a și murit.

Șoferul camionului care se apropia a fost testat cu aparatul etilotest de oamenii legii, iar rezultatul a ieşit negativ.

Acesta este un bărbat din Harelbeke. Bărbatului de 44 de ani i-a fost retras imediat permisul de conducere prin ordin al procurorului, pe o perioadă de de 15 zile.