Sofer român, care urma să devină tată de gemeni, a pierit într-un accident groaznic. Soția și fiul lor îl așteptau acasă pe tânar

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un șofer român de camion a murit în Belgia. Bărbatul a fost victima unui accident devastator. Românul devenea tată de gemeni, peste fix o lună.

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 32 de ani, a murit. Soția și fiul lor îl așteptau acasă pe român, iar peste o lună familia urma să se mărească cu doi gemeni care urmează să se nască.

Accidentul devastator a avut loc în provincia De Pinte, pe autostrada E17, în direcția Kortrijk. Două camioane s-au ciocnit mortal, iar şoferul român şi pasagerul din celălalt camion au murit pe loc, fără nicio şansă de supravieţuire.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, la ora 14.20, când Florin Corsei a coborât din camion. Bărbatul a parcat la marginea drumului pentru a verifica dacă vehiculul său este în regulă, după ce reparase o pană. Atunci, un alt camion a ieşit de pe carosabil şi a intrat puternic în vehicului condus de şoferul român.

În urma accidentului devastator, șoferul camionului care a provocat accidentul a suferit multiple răni şi a murit pe loc. Acesta era un bărbat de 55 de ani din Waregem, scrie Monitorul de Botoşani.

Florin Corsei a fost transportat de urgenţă la spital unde a și murit.

Șoferul camionului care se apropia a fost testat cu aparatul etilotest de oamenii legii, iar rezultatul a ieşit negativ.

Acesta este un bărbat din Harelbeke. Bărbatului de 44 de ani i-a fost retras imediat permisul de conducere prin ordin al procurorului, pe o perioadă de de 15 zile.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...