Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ȘOCANT: Copil de 5 ani traumatizat de un bărbat costumat în Moş Crăciun | VIDEO

in ExtraNews de

Autorităţile au deschis o anchetă după ce reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa au primit o înregistrare în care un copil este terorizat şi ameninţat cu un băţ de un bărbat costumat în Moş Crăciun.

Cel care a trimis filmarea este tatăl copilului, care a afirmat că fosta sa soţie şi băiatul locuiesc în Bistriţa, relatează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, în data de 6 decembrie, un bărbat din localitatea Tuzla a trimis un mesaj privat către această instituţie, în care era un filmuleţ în care un copil era terorizat de un bărbat îmbrăcat în Moş Crăciun.

Bărbatul a mai spus că în prezent se află în străinătate, acolo unde lucrează, iar în înregistrare se află fiul său, care locuieşte împreună cu mama lui în Bistriţa-Năsăud, bărbatul din imagini fiind cel mai probabil iubitul femeii.

În acel filmuleţ se poate observa cum un bărbat costumat în Moş Crăciun terorizează un băiat pe care îl ameninţă cu un băţ. Copilul stă în genunchi şi plânge, iar în camera pare că s-ar afla şi mama acestuia, care vorbeşte cu el în câteva rânduri, fără a interveni însă. Mai mult, pare amuzată de lacrimile copilului.

DGASPC Constanţa a trimis toate informaţiile către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa Năsăud şi la autorităţile din acel judeţ, care au preluat ancheta în acest caz.

VIDEO AICI

Sursa: stirileprotv.ro

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS