Soarta a luat o întorsătură dramatică pentru ea! Ce a ajuns să facă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, de când acesta e în închisoare.

in Diverse de

La aproape trei luni de când Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, iubita acestuia – Irina Tănase a luat o decizie importantă în cariera ei. În absența fostului lider PSD, tânăra încearcă să-și continue drumul profesional așa cum poate. În acest sens, ea a terminat un curs, în urma căruia a obținut o nouă calificare profesională și și-a deschis propriul cabinet.

Ce face Irina Tănase în lipsa lui Liviu Dragnea
La sfârșitul lunii mai a acestui an, Liviu Dragnea a fost condamnat, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, primind o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru acesta și apropiații lui, însă Dragnea s-a supus verdictului dat, iar după ce s-a predat poliției, a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Iubita politicianului, Irina Tănase, a încercat să-l viziteze pe acesta pe tot posibilul în perioada care a urmat, însă nu a neglijiat nici latura profesională.

Rămasă fără sprijinul partenerului său, tănăra a încercat să se reorienteze și să găsească o soluție care să-i fie de folos profesional. În acest sens, ea a finalizat un curs de mediator, pe care l-a completat cu o perioadă de practică la o firmă specializată.

A dat și examen, iar pe data de 29 iulie 2019, a primit autorizație să exercite această meserie, anunță cei de la wowbiz.ro.

După ce a trecut de aceste etape esențiale, Irina Tănase și-a deschis propriul birou de mediator, iar ca domeniu de activitate a fost specificat „orice tip de dispută”. Ca limbi străine cunoscute se găsesc engleza și spaniola.

Liviu Dragnea, anunțul căsătoriei cu Irina Tănase
În timpul mitingului PSD de la Craiova, Dragnea a anunțat că plănuiește să se însoare cu tânăra lui iubită, mai mică ca el cu aproape trei decenii.

Cu acest prilej, el a anunțat și nașii. „A convins-o pe Olguța să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi și dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să fie ce o să fie, aici îi fața oltenilor îi rog să ne fie nași.”, a spus Liviu Dragnea, referindu-se la Claudiu Manda și Olguța Vasilescu.

Momentul a avut loc în aprilie 2019. O lună mai târziu, fostul lider PSD a primit decizia instanței, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în urma căreia a primit trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Așadar, Dragnea s-a văzut nevoit să-și amâne planurile de nuntă cu Irina.